Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська і Горішньоплавнівська громади націлені залучити інвесторів і туристів
2023-05-09

Відбулася презентація спільного проєкту «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану» громад-партнерів Миргородської та Горішньоплавнівської міських територіальних громад.

  5 травня 2023 року відбулося засідання координаційної ради з розвитку підприємництва Миргородської міської територіальної громади. Запрошеним підприємцям було презентовано спільний проєкт Миргородської та Горішньоплавнівської міських територіальних громад під назвою «Активізація бізнес-діяльності як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану».

 

Цей проєкт переміг  у грантовому конкурсі в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Цей грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, а стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма EU4Business спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

До вітального слова були запрошені заступниця директора програми «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП»  - Тетяна Аніщук, заступник виконавчого директора «Фонду розвитку підприємництва» - Валерій Майборода, директор «Фонду підтримки підприємництва Горішньоплавнівської міськради» - Валерій Горський. Заступниця міського голови Наталія Молочко зазначила, що реалізація спільного проєкту відбувається завдяки громадській організації «Зміни можливі», що  дозволить реалізувати унікальні заходи, які  спрямовані на  системну підтримку  малого та середнього підприємництва громад-партнерів.

Начальниця відділу підприємництва, торгівлі та АПК міської ради Вероніка Богаєнко розповіла про основні заходи, які заплановано реалізувати у Миргородській громаді та майбутні спільні активності для підприємців громад-партнерів, зокрема:

- створення електронного порталу «Myrhorod Business Lab» - унікального  web-ресурсу, спрямованого на налагодження зв'язків між бізнесом та  туристами Миргородської громади;

- створення єдиного електронного каталогу кращих зразків продукції місцевих виробників у Горішніх Плавнях;

- оновлення інвестиційного паспорту Миргородської громади та його переклад на англійську мову, що допоможе покращити комунікацію з потенційними інвесторами, оскільки він буде містити більш актуальну та детальну інформацію про інвестиційні можливості та перспективи розвитку громади;

- тренінги з розвитку бізнес-навичок для підприємців Миргородської та Горішньоплавнівської громади. 

Також на засіданні координаційної ради розвитку підприємництва було обговорено порядок організації та проведення конкурсу бізнес-планів фізичних осіб-підприємців Миргородської міської територіальної громади. Усі пропозиції та зауваження підприємців будуть винесені на розгляд комісії з конкурсного відбору проєктів бізнес-планів.

 

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини. Її зміст є виключною відповідальністю Миргородської міської ради та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

 

#eu4business, #MovingForwardTogether, #sme_support_EU_GIZ #city_support_EU_Germany_GIZ

 

 

 

 

Відділ підприємництва, торгівлі та

 агропромислового комплексу міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]