Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада ввійшла в перелік переможців конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавщини
2021-11-24

У Полтавській обласній раді відбулося  засідання ради конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області 2021. Миргородська міська територіальна громада ввійшла в перелік переможців цього конкурсу. У 2022 році з обласного бюджету отримаємо 600 тис.грн. на будівництво велодоріжок по вул. Гоголя (від перехрестя з вул. Шевченка до перехрестя з вул. Гурамішвілі. Відповідний проєкт захистила начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик.

Загалом у 2021 році на конкурс було подано 37 проєктних ініціатив місцевого розвитку. Так, у межах І категорії було розглянуто 36 проєктів, розроблених сільськими, селищними та міськими радами (обсяг фінансування з обласного бюджету – до 600 тис. грн) та 1 проект II категорії – міжмуніципального співробітництва – (обсяг фінансування з обласного бюджету – до 800 тис грн). Більшість проєктів стосується організації надання послуг населенню. Також були представлені проєкти з поліпшення екологічної інфраструктури, розвитку туристичної та спортивної інфраструктур. За результатами обговорення та голосування, рада конкурсу визначила переможцями 36 проєктів, які будуть реалізовані у наступному році на умовах співфінансування з обласного та місцевих бюджетів.

Голова обласної ради Олександр Біленький, вітаючи переможців, наголосив, що наступного року умови конкурсу будуть змінені, аби до підсумкового етапу допускалися лише найсильніші та найраціональніші проєкти.

З проєктами-переможцями обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області 2021 року можна ознайомитися за посиланням:

https://smartregion.pl.ua/documents/rc

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]