Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада долучилася до міжнародного проєкту USAID «ГОВЕРЛА»
2021-09-28

П’ять громад Полтавщини, а серед них і Миргородська міська територіальна громада, одними з перших у державі долучилися до міжнародного проєкту USAID «ГОВЕРЛА». 27 вересня відбулося урочисте відкриття проєкту. Масштабний проєкт «ГОВЕРЛА» найбільша програма, яка фінансується USAID для підтримки реформи децентралізації в Україні, розповів Миргородський міський голова Сергій Соломаха, який разом із своїм заступником Наталією Молочко взяли участь в офіційному відкритті проєкту. 

"Наша мета – створити комфортні умови життя для людей в громадах, підвищити якість і доступність соціальних і державних послуг. Вдячний Уряду США за вагому підтримку в досягненні цієї цілі", -  відзначив на урочистому відкритті заходу Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Радий, що п’ять громад Полтавщини – Миргородська, Оржицька, Диканська, Лубенська та Сенчанська – одними з перших у державі долучилися до цієї ініціативи», – сказав Олег Синєгубов під час урочистого відкриття заходу.

У межах масштабного заходу також відбулися тематичні панельні дискусії. Одна з таких була присвячена комплексному підходу до місцевого самоврядування. Очільники громад дискутували про просторове планування, яке є однією з ініціатив проєкту  HOVERLA.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]