Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідав Посол Литви
2020-09-16

Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапіна відвідав Миргород. Мета приїзду у наше місто - подальша співпраця між українськими та литовськими містами-побратимами, знайомство  з роботою освітнього проєкту "Моя школа". Про це йшлося під час спілкування з міським головою Сергієм Соломахою.

Із першого вересня цього року у всіх школах Миргорода запроваджено електронні щоденники за інформаційною системою "Моя школа". Нову систему оцінювання знань та ведення документації в електронному форматі, запроваджену спільно з однією з литовських інформаційних компаній, почали втілювати торік на базі двох миргородських шкіл: 3-ї та 7-ї. Система дозволяє вести оцінки, плани уроків, домашні завдання, розклади занять, відвідуваність учнів, комунікувати між собою, вести аналітику та розвантажити вчителів від ведення паперової документації. Технічні можливості програмного забезпечення дозволяють безпечно вести, зберігати, архівувати великі об'єми даних. Про це розповіла директор ЗОШ №3 Людмила Пляшник. Про переваги електронного щоденника  розповіли батьки та учні.

Поспілкувавшись з керівництвом міста, педагогами, учнями та школярами ЗОШ №3 пан Посол відзначив прогресивність нашого міста та подякував міському голові за активність у впровадженні інноваційних проєктів загалом та  сучасних електронних технологій в освітній сфері зокрема.

Пана Посла у Миргороді супроводжували: Саулюс Лабутіс - Міністр-радник Посольства, Петро Крайсвітній – представник Вільнюської торговельно-промислової палати в Україні, Анна Суржа – представниця компанії "Nevda".

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]