Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні
2017-02-28

Миргород відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні  Роман Ващук. У супроводі міського голови Сергія Соломахи пан Посол відвідав завод мінеральних вод  та побував на курорті "Миргород". Високоповажний гість цікавився діяльністю різнопрофільних структур і був приємно вражений виробничими потужностями заводу та сучасною  медико-діагностичною   базою санаторно-курортного комплексу.  

У рамках візиту відбулася також  зустріч з депутатами міської ради, головами Попівської та Петрівцівської сільських рад, членами виконавчого комітету, працівниками  міської ради та спілкування з представниками  ЗМІ.  За словами Романа Ващука,  це перший офіційний візит Посла Канади  в Миргород. Спілкуючись з міським головою та керівниками провідних підприємств, Роман Ващук зазначив, що  проект ПРОМІС, який впроваджують за підтримки канадських муніципалітетів  у чотирьох областях України, допоможе громадам у розробці Стратегії та профінансує  проекти.  Пан Посол відзначив високу активність міської влади та співпрацю сільських громад у процесі об'єднання та перспективному баченню розвитку територій, що мають  різнопрофільний потенціал.  

 За словам міського голови, у 2016 році завершилася реалізація Стратегії розвитку Миргорода на 2007-2016 роки, що викликало необхідність розробки нового стратегічного документу, який визначатиме пріоритетні напрямки розвитку міста.  Реалізація даного завдання відбувається у тісній співпраці з експертами проекту міжнародної технічної допомоги "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС). Одним із напрямків діяльності цього проекту є формування і впровадження стратегічних планів відповідно до спільного бачення розвитку територіальних громад та розширення міжмуніципальної співпраці. Саме тому експертна консультативна допомога проекту стала в нагоді при розробці стратегічних цілей розвитку території, як перший крок співпраці. До участі в розробці стратегічного плану розвитку території було запропоновано залучитися 10-ом  сільським радам, а також 11-та (Попівська с/р) виявила самостійну ініціативу залучитися до співпраці в рамках ЗУ "Про співробітництво територіальних громад".

Другим етапом реалізації проекту ПРОМІС у Миргороді має стати виділення грантових коштів на фінансування одного з інвестиційних проектів, що відповідатиме плану заходів реалізації даної стратегії.

Довідково :

Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) спрямовано на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку; створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього бізнесу; підтримка процесу децентралізації та інтегрованого планування розвитку на місцевому, регіональному та національному рівнях. Нині у співпраці з проектом ПРОМІС   розробляється Стратегія Миргородського субрегіону.

Проект ПРОМІС впроваджується з квітня 2015 року до грудня 2020 року Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Уряду Канади.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]