Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород у проєкті "Говерла"
2021-11-05

Експерти Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») сьогодні з робочим візитом перебувають у Миргороді. Під час зустрічі з керівництвом громади обговорюють організаційну спроможність громади, цілі та завдання проєкту, а також проводять опитування за різними  напрямками.

Тридцять територіальних громад із Волинської, Львівської та Полтавської областей були відібрані до участі у проєкті USAID "Говерла". Його мета  - сприяти реформі децентралізації та поліпшити ті сфери, які актуальні для жителів. Миргородська громада теж увійшла до переліку громад, де впродовж п'яти років буде реалізовуватися ця міжнародна ініціатива.

Спілкуючись з експертами міський голова Сергій Соломаха підкреслив, що громада завжди готова до співпраці, вчитися новому і ділитися досвідом.  "Проєктна діяльність - це один із важливих напрямків в роботі міської ради. Сподіваюсь, що  участь  у черговому проєкті,  буде успішною та принесе користь всій громаді,"- сказав міський голова.

 Як повідомила експерт з юридичних питань проєкту Галина Семенець, у межах робочого візиту команда Проєкту "Говерла" проводить аналіз організаційної спроможності громади, залучивши до опитування  представників структурних підрозділів міської ради. За словами керівника проєкту "Говерла" у Полтавській області Ганни Бабкової, цей проєкт буде найпотужнішим в Україні з підтримки реформи місцевого самоврядування. В Україні  до участі в проєкті відібрано  три області: Полтавська, Львівська та Волинська. Цим громадам пропонували  подати заявку для участі. У Полтавській області  в проєкті беруть участь п'ять громад, у тому числі і Миргородська. У процесі відбору було враховано демографічний стан, соціально-економічне становище, а також потреби громад,  які б вони хотіла вирішити.

Проєкт розрахований на п'ять років. У процесі співпраці буде надана технічна та консультативна підтримка, а також після проведеного аналізу стану справ у громаді, буде визначено інші напрямки підтримки, які потрібно вирішити в різних сферах життєдіяльності громади.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]