Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород приймає делегацію з Кам’янської ОТГ
2019-01-28

Уже традиційними стали візити представників органів місцевого самоврядування багатьох міст до Миргорода. До нас їдуть подивитися, чим живе місто-курорт, як вирішує проблеми, та звісно, ж доторкнутися до історичних і культурних джерел. 26 січня Миргород з офіційним візитом відвідала делегація Кам'янської ОТГ на чолі з її керівником Володимиром Тіроном.

Посадовці та представники депутатського корпусу Кам'янської міської ради Черкаської області цікавилися досвідом миргородців у різних сферах життєдіяльності. Міський голова Сергій Соломаха розповів гостям про Миргород, його історію та сьогодення. Окреслив основні напрямки розвитку. Про Кам'янку розповів Володимир Тірон та запросив відвідати їхнє історичне місто. Він зазначив, що з минулого року до міської громади приєдналися дві сільські ради і утворилася ОТГ, яка прирівнюється до міста обласного значення і відповідно має свої переваги. Обмінявшись символічними подарунками відбулося обговорення актуальних для обох громад: наповнення бюджету, його видатки, робота комунальної галузі, співпраця депутатського корпусу та інше. Після офіційної зустрічі і предметної розмови гості здійснили екскурсію містом, побували на курорті "Миргород" та познайомилися з його лікувально-діагностичною базою.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]