Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород підтримав акцію “Велосипедом на роботу”
2015-04-16

Перший заступник міського голови Сергій Павленко та працівники міської ради сьогодні приїхали на роботу на велосипедах. Так вони долучилися до акції “Велосипедом на роботу", яку ініціює Асоціація велосипедистів Києва.

 - Легкість управління велосипедом, його доступність і мобільність роблять людину здоровою і комунікабельною, а це досить важливо для посадовців, - говорить Сергій Павленко. - Велосипедом я їжджу практично щодня. Люди, які їздять на роботу велосипедом не лише економлять гроші, а й бережуть природу. А це вкрай потрібно  сьогодні.

Цього дня чимало миргородців підтримали акцію “Велосипедом на роботу”. Серед таких і громадський активіст Ілля Цибульський.

Нагадаємо, що Миргород бере участь у проекті "Розвиток велотранспорту задля добробуту громад". Проект триватиме до грудня 2017 року і має на меті підвищити якість та ефективність політики підтримки велотранспорту як на місцевому, так і на національному рівні. Очікуваний результат від консультування для міста - «Концепція розвитку велосипедного руху і облаштування велосипедної інфраструктури в Миргороді». Фахівці міської ради почали розробку проекту цієї Концепції. Уже в цьому місяці вони проведуть підрахунок велосипедистів у робочий та вихідний день. Волонтери стоятимуть у різних місцях та рахуватимуть кількість велосипедистів, які проїжджають через перехрестя.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]