Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород отримав відзнаку за впровадження партисипативної демократії
2019-09-27

Міський голова Сергій Соломаха бере участь у Першому Цифровому Українському конгресі "Цифрова трансформація демократії. Громада в смартфоні", що проходить 27 вересня 2019 року в Києві. Захід став однією з найбільших комунікаційних платформ для малих міст України і буде присвячений розвитку концепції Smart Citi.

Конгрес об’єднав представників органів місцевого самоврядування малих міст та об’єднаних територіальних громад, центральних органів державної влади, впливових організацій громадянського суспільства, представників офісів міжнародних програм технічної допомоги, експертів та представників бізнесу в області Smart технологій.

У рамках заходу проходять панельні дискусії, презентації кращих практик та нагородження активних громад. Сергій Соломаха ділиться досвідом упровадження партисипативної демократії в місті. За практику "Партисипативна демократія як основа належного управління в нових громадах" Миргород отримав відзнаку. Нагороди переможцям–учасникам проекту «Партисипативна демократія як основа належного управління в нових громадах», що реалізується в Україні за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта, вручив Голова Асоціації малих міст України Павло Козирєв.

Такі ж нагороди отримали міста Чугуїв та Дрогобич, Пирятинська, Новоукраїнська, Мереф'янська ОТГ. 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]