Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород отримав чергову відзнаку за новації в освітньому процесі
2020-02-05

Минуло трохи більше року відтоді, як у двох школах Миргорода почали втілювати електронні щоденники за системою «Моя школа». А нині Миргород отримав нагороду за впровадження такої інновації. Відзнаку за втілення електронних щоденників в освітньому процесі вручили на засіданні круглого столу «Сучасні електронні інструменти у шкільній освіті як запорука успішного розвитку громад», що організували Міністерство розвитку громад та територій України, Місцева асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст», ТОВ АЙТІ ПРО.

За круглим столом було обговорено перспективи впровадження електронних інструментів у сучасній шкільній освіті, поширено інформацію про позитивні кейси громад, які мають досвід використання інформаційної платформи «Моя школа» у 2019 році.

Начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік поділилися досвідом впровадження та використання сучасних електронних інструментів в миргородській освіті. За її словами, електронні щоденники - нова форма взаємодії «школа-учні-батьки» і заснована на відкритості навчально-виховного процесу. Вона посилює батьківський контроль за якістю навчання, адже через смартфон батьки бачать оцінки дитини, відвідуваність, домашні завдання. 

"Надзвичайно приємно було почути ще раз, що Миргород - прогресивне місто, відкрите для новацій. Хочу подякувати директорам третьої і сьомої шкіл, які виявили ініціативу бути першими в реалізації проєкту, заступникам директорів цих навчальних закладів, на чиї плечі лягла величезна організаційна робота. І, звичайно, вчителям, які втілили ідею електронного щоденника в життя", - розповіла керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко.

У поточному році електронні щоденники планують впровадити у всіх школах Миргорода.

До слова, у 2018-2019 роках проєкт із впровадження електронних щоденників, підготовлений відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради, ставав переможцем обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області та отримав співфінансування  на впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту. Однією зі складових проєкту було запровадження електронних щоденників у школах міста. Заручившись підтримкою литовської фірми "NEVDA", яка допомогла з впровадженням електронної інформаційної системи "Моя школа", з першого вересня 2019 року у двох школах міста запрацювала ця програма. З міського бюджету було виділено кошти на забезпечення шкіл високошвидкісним інтернетом.


 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]