Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород – місто без околиць
2016-08-19

У віддалених мікрорайонах міста продовжують відновлювати міжбудинкові проїзди, прокладати нові дороги і тротуари. Зокрема, на цьому тижні асфальтобетонне покриття будівельники стелють у мікрорайоні "Почапці": на вул. Зірковій, Сорочинській 250, 252, 254. За словами секретаря міської ради і депутата по цьому округу  Наталії Гирки, мешканці неодноразово зверталися з проханням вирішити питання під’їзних шляхів. У рамках міської програми "Місто без околиць" на сесії було виділено відповідні кошти на поточний та капітальний ремонт дорожньо-мостового господарства. Звісно, передбачені кошти - це тільки початок поліпшення благоустрою околиці, і поступово ремонтні роботи виконають там, де це потрібно,- сказала Наталія Олексіївна.

За словами спеціаліста відділу капітального будівництва Наталії Двигало, у поточному році на утримання доріг та тротуарів з міського бюджету виділили майже 5 млн. грн. До кінця серпня ремонтники працюватимуть на вул. Слави. Там завершать розпочаті роботи торік, потім ремонтуватимуть дорожнє покриття на вулицях Полтавській та Богдана Хмельницького. А коли надійде субвенція з обласного бюджету, працюватимуть на вул. Сорочинській та Гурамішвілі. У поточному році також капітально відремонтували вулицю Ломиковського - на умовах співфінансування: 50 тис. тис. мешканці і 90 тис.грн. міський бюджет. До кінця жовтня  підрядники прокладуть тротуари на вулицях Боровиковського та Гоголя.

Підрядні роботи на вулицях міста виконує підприємство ПАТ "Миргородагрошляхбуд" (керівник Олександр Широкий). Погожу днину будівельники використовують максимально, щоб виконати всі заплановані роботи.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]