Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Михайло Рутгайзер став депутатом Миргородської міської ради
2020-05-15

15 травня відбулася 55 сесія Миргородської міської ради. Депутати почали працювати за ухваленим регламентом, але через перебої у системі електронного голосування, голосують "руками". До порядку денного винесено 37 питань. Перші з них стосуються роботи міської ради, точніше, оновлення її складу. Відповідно до ст.49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ч.1 ст.90 Закону України "Про місцеві вибори", ст.284 Виборчого кодексу України, ч.3 ст.4 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" та згідно з постановою Миргородської міської виборчої комісії від 12 березня 2020 року за №138, міська рада визнала повноваження депутата Миргородської міської ради сьомого скликання Михайла Рутгайзера (за черговістю у партійному списку). Посвідчення депутату вручив міський голова Сергій Соломаха та побажав плідної діяльності на благо громади.

Працюватиме депутат по 21 округу (вулиці: Шовкопрядна, Кваші, Бабенка, Джерельна, 9 Травня, Київська, Зіркова, Мельченка, П.Посвіта, Ф.Красицького, Почапці, Зубковського, провулок Зубковського) та в складі постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій та підприємництва.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]