Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Муніципальна платформа в Україні: обговорення Дорожньої карти для усунення бар’єрів при залученні інвестицій
2019-03-13

Залучення грантових коштів в рамках реалізації плану дій зі сталого енергетичного розвитку – ключова тема  навчального тренінгу, який 13 березня відбувся у залі засідань міської ради. Учасниками муніципальної платформи стали представники органів місцевого самоврядування,  міст підписантів "Угоди мерів".

Миргород став інформаційним майданчиком, де було обговорено Дорожню карту для усунення бар'єрів при залученні інвестицій для муніципальної інфраструктури. Привітав учасників тренінгу в.о. заступника міського голови Сергій Михайленко. Модератор заходу – національний експерт Проекту ЄС в Україні "Угода мерів - Схід" Оксана Кисіль презентувала План робіт Муніципальної платформи на 2019 рік. Далі відбулося представлення практик муніципального енергоменеджменту. Представнки міст підписантів Угоди мерів  розповіли про напрацювання та озвучили пробленмні питання, пов'язані з практичними кроками в реалізації муніципального менеджменту. У програмі заходу було організовано практичну роботу в групах з командами муніципалітетів над управліннями проектами та поліпшенням їх можливостей, а ще проаналізовано інвестиційні можливості підписантів Угоди мерів за участю експертів з юридичних та фінансових питань в рамках реалізації Плану дій зі сталого енергетичного розвитку.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]