Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Молодь Миргородської громади вчили створювати соціальну рекламу
2021-10-13

Минулими вихідними у Миргороді відбувся навчальний інтенсив, метою якого було навчити молодь громади створювати соціальну рекламу. Ініціаторка заходу - депутатка Миргородської міськради Ольга Ошека. На відкриття інтенсиву завітав секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.  Олександр Васильович акцентував на актуальності проведення цікавих ініціатив для молоді та подякував усім, хто долучається до організації таких заходів.

- Учасники інтенсиву окреслили теми, які можна обрати для створення відеороликів. Щодо гостро-соціальних тем їх інформували запрошені експерти - координатор проєктів ГО «Еколтава» Максим Макуха, директорка Центру соціальних служб Вікторія Максимова, офіцери Миргородського районного відділу поліції ГУНП В Полтавській області Павло Лубенець та Тарас Кравчук, практичний психолог, арт-терапевт, коуч Валентина Сидоренко, - розповіла авторка проекту, депутат Миргородської міської ради  Ольга Ошека.

Відвідавши з екскурсією павільйони Міської телестудії «Миргород», учасники проєкту перейшли від теорії до практики. Спікери кафедри журналістики Національного університету ім. В. Каразіна розповідали про етапи створення відеопродукту. Юні учасники інтенсиву вправлялися у створенні розкадровок за тематикою та власноруч знімали короткі кадри.

Також учні дізналися про медіаграмотність, інформаційну гігієну та безпеку в час розвинених інформаційних технологій.

- Цей важливий навчальний інтенсив не відбувся б без спонсорської депутата Полтавської обласної ради Олега Діденка. Олег Григорович постійно підтримує усі непересічні події, які відбуваються у нього на окрузі та часто бере активну участь у них. Тим паче, коли вони стосуються дітей, адже діти – наше майбутнє, і саме від вкладу в їхнє виховання та навчання залежить наш завтрашній день, - наголосила  авторка проєкту, депутат Миргородської міської ради  Ольга Ошека.  Ольга Юріївна на своїй сторінці у соціальній мережі написала Пост вдячності всім, хто долучився до втілення проєкту.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]