Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжрегіональний форум "Посилене партнерство для сталого відновлення та розвитку"
2021-11-22

У Києві відбувся  міжрегіональний  форум з обміну досвідом "Посилене партнерство для сталого відновлення та розвитку", де учасники представили результати зреалізованих ініціатив, що були підтримані проєктом протягом 2020–2021 років.  У межах проєкту Миргород ділився досвідом упровадженої ініціативи "Велопроєктування як спосіб зменшення впливу пандемії на  COVID-19" у співпраці з МММГО "За нами майбутнє!".

За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради Тетяни Усик, у межах цієї ініціативи розроблена Програма розвитку велоруху громади, встановлено 139 стійок велопарковок та облаштовано велоСТО, організовано школу велоруху для вразливих категорій населення. У подальшому планується пошук фінансування на розроблену проєктно-кошторисну документацію та будівництво велодоріжок.

Форум проводиться у межах реалізації проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку», який фінансується Урядом Швеції та реалізується ПРООН, та має на меті висвітлення досвіду побудови та діяльності ефективних міжсекторальних партнерств, які об’єдналися для подолання викликів, що стоять перед ними на шляху досягнення цілей сталого розвитку, зумовлених пандемією COVID-19, а також ознайомлення учасників із кращими вітчизняними та міжнародними практиками у сфері сталого економічного розвитку, подолання бідності, розвитку міст та територій.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]