Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародний форум муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді
2018-06-02

1 червня 2018 року, у Всесвітній день захисту дітей, в Києві відбувся Міжнародний форум муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді. Учасники заходу ділилися досвідом щодо місцевого розвитку, орієнтованого на інвестування у майбутнє дітей та молоді. Делегатом від Миргорода був перший заступник міського голови Сергій Швайка.

У форумі взяли участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Джованна Барберіс, представник ФН в ООН в Україні Каспар Пік, Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко, Міністр соціальної політики Андрій Рева, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, Голова Національної Молодіжної Ради України Андрій Колобов, міські голови, голови ОТГ, молодіжні громадські об'єднання.

Відкрив міжнародний форум Прем‘єр-міністр України Володимир Гройсман. Він повідомив, що з 2019 року громади, які братимуть участь у програмі “Громада, дружня до дітей і молоді”, будуть отримувати на 1% більше надходжень від податку на доходи фізичних осіб. За словами прем’єра, ці кошти будуть використані на проекти з підтримки дітей в громадах.

Громади-учасниці ініціативи, які вестимуть активну роботу в напрямку захисту прав дітей та молоді, матимуть шанс в майбутньому отримати від ЮНІСЕФ спеціальний статус і відзнаку, що дозволить громаді більш тісно працювати з іншими громадами, як всередині України, так і за її межами, залучати інвестиції, передусім, у соціальні проекти.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]