Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародний фестиваль етнічних культур "Місто миру єднає друзів"
2019-09-16

Офіційні делегації та творчі колективи міст-побратимів Миргорода, представники з більш ніж 20 національностей, що проживають на території нашої країни приїхали  в Миргород, щоб привітати його з Днем народження та поділитися з нами частинкою своєї культури та колориту на міжнародному фестивалі національних культур "Місто миру єднає друзів".

О 14 годині на центральній площі урочисто відкрили фестиваль та почалися народні гуляння. Зі сцени учасників фестивалю та гостей привітали: міський голова Сергій Соломаха, Посол Болгарії в Україні Костадін Коджабашев, голова Азербайджанського культурного центру імені Мусліма Магомаєва Гурбан Аббасов, керівники делегацій європейських міст-побратимів та представники нацменшин.

У програмі фестивалю: конкурс вареника, виставка предметів мистецтва, побуту, одягу різних країн світу, майстер-класи національного прикладного мистецтва, міжнаціональний гала-концерт "Віночок дружби", файєр-шоу.

А ще того дня миргородці зробили спробу встановити рекорд України на наймасовіше виконання гімну міста. Чи зареєструють цей перформанс експерти, ще не відомо, але захід об'єднав всіх присутніх на площі єдністю, любов'ю до міста. Перед початком акції працівники культури роздавали флаєри із текстом для гостей міста, а миргородці разом з авторами гімну, які стояли на сцені, співали наш святень!


   

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]