Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Місцева демократія у польсько-українській співпраці
2016-11-28

Сергій Соломаха взяв участь у дводенній конференції "Місцева демократія у польсько-українській співпраці", що відбулася у Полтаві. У рамках заходу область відвідали експерти з розвитку місцевого самоврядування та децентралізації з Польщі та Канади. У програмі заходу: обговорення польсько-українського співробітництва у 2016 році; реформи місцевого самоврядування в Україні - виклики для міжнародного співробітництва.

За словами президента Фонду міжнародної солідарності Кшиштофа Становського, ініціативи до змін повинні йти не "згори", а від місцевих громад. І хоча реформа децентралізації проходить болісно, над нею треба постійно працювати. Саме тому Україна та Польща підтримують зв'язок, реалізуючи нові спільні проекти.

- Це проекти громадянського бюджету, проекти функціонування місцевих медіа, проекти, які допомагають громадам брати відповідальність на себе. За два роки ми бачимо, як змінюється Україна. У нас сьогодні є проекти, які ми розпочали, а потім ці міста опинились під окупацією. Але сьогодні ми бачимо позитивні результати. За рахунок децентралізації, у місцевих бюджетах з'явилося більше ресурсу, а отже і можливостей для покращення ситуації у своєму регіоні, - говорить пан Кшиштоф Становський.

У Полтаві також реалізують проект "Партнерство розвитку міст", який впроваджується за фінансування уряду Канади. Крім Полтави проект охоплює міста Миргород, Горішні Плавні і Кременчук. "Інформаційна допомога подекуди набагато важливіша ніж фінансові вливання", - говорить Миргородський міський голова Сергій Соломаха.

- Такі проекти - методичного характеру і вони дають набагато більше, ніж наприклад якісь гранди. Вони просто нас навчають, як працювати, - зазначив в інтерв’ю міський голова Сергій Соломаха.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]