Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова зустрівся із журналістами
2020-05-22

22 травня міський голова Сергій Соломаха зустрівся з представниками місцевих та регіональних ЗМІ. Під час пресконференції очільник міста розповів про поточну ситуацію в місті, діяльність міської влади  щодо забезпечення життєдіяльності Миргорода в умовах карантину та на етапах його послаблення.

Розпочав міський голова з бюджету, зазначивши, що уперше за 10 років є суттєве невиконання міського кошторису. За чотири місяці воно становить 6,5 млн.грн. Недоотримали кошти через закриті курорти та частину підприємств, які не працювали під час карантину. Ситуація складна, але зусилля спрямують на мінімізацію цього впливу на  життєдіяльність міста. Всі важливі галузі отримають необхідне фінансування.

Не згорнули і реалізацію проєктів, які виконуються у співфінансуванні з іншими джерелами. Наприклад, проєкт по реконструкції загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 та  проєкт по будівництву велодоріжок  по вул.Гоголя, що співфінансуються з державного фонду регіонального розвитку. Кілька проєктів буде реалізовано у освітній сфері з допомогою освітньої субвенції (кошти передбачені на ремонт та оснащення харчоблоків). Повинен реалізуватися проєкт по рекострукції старого приміщення колишньої першої школи під школу мистецтв. Тендерні процедури пройдені і вже розпочаті роботи.

Також міський голова розповів про ситуацію по захворюванню на коронавірус та заходах послаблення карантину, які передбачені постановами Уряду, протокольними рішеннями регіональної та міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Обговорювали на зустрічі також і питання децентралізації та місцеві вибори.

Під час прес-конференції міський голова дав відповіді на поставлені питання журналістів.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]