Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова спілкувався з представниками ЗМІ
2017-02-23

 Міський голова Сергій Соломаха зустрівся з представниками місцевих ЗМІ. На прес-конференції мер зосередив  увагу на основних питаннях і проблемах, над вирішенням яких працює міська рада і виконавчий комітет. Зустріч пройшла у форматі "діалогу". Передусім, представники мас-медіа цікавилися ситуацією з дорожнім покриттям. За зиму міські дороги місцями перетворилися на суцільні вибоїни, - констатує міський керманич і додає: кошти на відповідні види робіт закладені у бюджеті. Дорожні роботи розпочнуться з настанням сприятливої погоди. А роботи буде чимало, - підкреслює очільник міста.

Наразі в активній фазі - реконструкція мосту. Основна робота вже виконана: змонтовано всі 30 балок. По плану йтиме бетонування та благоустрій.

У процесі реконструкції і головна спортивна база міста - стадіон "Старт". Там триває ремонт підтрибунних приміщень. Раніше було замінено сидіння, перекрито дах,  відновлено систему опалення  та футбольне поле. У планах – облаштування футбольного поля зі штучним  покриттям, вхідної групи та будівництво тротуару. Кінцевий термін робіт - 2018 рік.

Цікавилися медійники  і питанням віялового відключення світла у зв'язку з запровадженням кризового стану в енергетичній системі Україні. Як повідомив Сергій Павлович, Полтавську область не включено у цей перелік. Однак, все залежатиме від реальної ситуації  в країні. Нині ж підприємство проводить планові ремонти, графік яких розміщено на сайті ПАТ "Полтаваобленерго".

Порушували журналісти тему так званого львівського сміття, яке виявили  на території нашої  області. За словами  Сергія Соломахи, звернення щодо можливого прийняття  побутових відходів з західного регіону на Миргородський полігон надходили від керівництва Полтавщини. Обговоривши  це питання, на комісії з питань роботи житлово-комунального господарства було прийнято рішення - відмовити. Мер додав, що  на рівні області триває обговорення створення у районах полігонів для сміття. Біликівське сміттєзвалище розраховане для прийому місцевих відходів на 10 років.

Серед порушених представниками ЗМІ питань йшлося також про медичне обслуговування мешканців міста, виконання міського бюджету, ситуації щодо передачі комунальних підприємств на баланс міста, екологічні проблеми.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]