Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Методичне об’єднання учителів-дефектологів, учителів-логопедів та корекційних педагогів міста
2019-04-26

У відділі освіти  відбулося  чергове засідання методичного об`єднання учителів-дефектологів, учителів-логопедів міста. (Керівник МО вчитель- логопед ДНЗ №11 «Теремок» Короленко Т.П.). У педагогів відбувся активний діалог під час «круглого» столу на тему: «Єдиний освітньо-корекційний простір з дітьми, що мають специфічні освітні потреби», ділилися враженнями від участі в обласних семінарах-практикумах, інформацією про курси підвищення професійної кваліфікації тощо.

Ганжа О.М., учитель-дефектолог ДНЗ №10 «Веселка», запропонувала увазі присутнім  переглянути презентацію по розвитку словесно-логічного мислення у корекційній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами (ЗПР) із використанням блоків Дьєнеша. Оксана Михайлівна розповіла, що   ігри з блоками допомагають знайомити дітей з формою, кольором і розміром об`єктів, з математичними уявленнями, проводити аналіз, порівняння, класифікацію, узагальнення. Вона також зазначила, що в роботі з дітьми  використовує 24 площинні  геометричні фігури. Роботу проводить від простого до складнішого з поступовими етапами: на першому етапі знайомить малят із формою, кольором, величиною і навчає шукати відповіді на запитання «де»?, «як»?, «звідки»?; на другому етапі ознайомлює дітей з іграми і правилами; під час третього – використовує картки, навчають дітей визначати ознаки кольору, форми і величини; а на  четвертому – використовує таблиці і схеми. Обов`язково стимулює вихованців похвалою, підтримкою, радіє їх найменшим успіхам, бачить позитивні результати.

        Наостанок, вчителі-дефектологи проаналізували роботу методичного об’єднання за 2018-2019навчальний рік, відзначили  ефективність проведених засідань, під час яких обмінювалися педагогічним досвідом, удосконалювали свою професійну компетентність та майстерність. Протягом року була створена обстановка колективної творчості  педагогів, де вони мали змогу урізноманітнювати форми і методи роботи з дітьми, вихователями і батьками вихованців для забезпечення повноцінного формування особистості дитини та її всебічного розвитку. 

Короленко Т.П.,

вчитель-логопед

ДНЗ №11 «Теремок»,

керівник МО

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]