Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Маршрути успіхів". У Бучі вивчають досвід у підвищенні якості послуг для громади
2018-06-12

У місті Буча Київської області триває навчальний візит в рамках загальнонаціональної програми обмінних візитів «Маршрути успіхів» для представників органів місцевого самоврядування на тему «Досвід Бучанської міської ради у підвищенні якості послуг та забезпеченні комфортного життя громади». Близько 30 представників міст з 18 областей України приїхали вивчати досвід Бучі. Серед учасників - міські голови та їх заступники, представники органів місцевого самоврядування, які працюють у відділах економіки та муніципального розвитку. Миргород представляє секретар міської ради Наталія Гирка.

Візит розпочався із засідання у навчальному центрі «Зелена Буча». З вітальним словом до присутніх звернувся Бучанський міський голова Анатолій Федорук. Він презентував історію становлення Бучанської громади у статусі міста, процес впровадження децентралізаційної реформи і створення Бучанської міської ОТГ. Виконавчий директор Київського регіонального відділення Асоціації міст України Гарі Мартін побажав учасникам плідної роботи та зазначив, що АМУ постійно вивчає і поширює найкращий досвід об'єднаних громад та органів місцевого самоврядування. Координатор програми "Маршрути успіхів" Олександра Змієвець привітала представників міст - учасників візиту та розповіла про діяльність Проекту ПУЛЬС, зокрема, про програму навчальних візитів, яка реалізується вже другий рік поспіль.

У  рамках програми навчального візиту також передбачено ознайомлення із кращими практиками, реалізованими у Бучі. Учасники відвідали ЦНАП, який надає майже 150 адміністративних послуг, дізнались про створення Центру надання соціальних послуг. Також програмою передбачено ознайомлення з роботою міських котелень, зокрема у Бучанській школі №5, вивчення досвіду функціонування ППКП «Теплокомунсервіс»,  інклюзивно-ресурсного центру. Крім того, представники українських міст відвідали Бучанський міський парк – один з головних туристично-культурних осередків міста. Також учасників очікує ознайомлення з процесом формування громадського бюджету Бучі та Агенції регіонального розвитку, з роботою лінії сортувального сміття, а також вивчення досвіду використання новітніх технологій очищення та знезалізення води у Бучі для забезпечення екологічності міста.

Програма навчальних візитів проходить в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID у співпраці з Бучанською міською радою.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]