Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Марафон написання проектів на МАГ
2018-02-12

Миргородців вчили писати проекти. Марафон написання МАГічних проектів відбувся 9 лютого! У залі міської ради зібралися небайдужі, які хочуть зробити своє місто кращим – близько 50 людей різного віку та сфер діяльності. Найактивнішими була молодь та голови вуличних комітетів.

Досвід по написанню, захисту та впровадженню проектів попередніх років передавали ментори Марина Усик, Олександр Бельдій. Загальну концепцію конкурсу та нюанси у заповненні анкети й описі ідеї пояснили працівники відділу муніципальних ініціатив та енергоменеджменту. Усі уважно слухали виступаючих, активно занотовували поради і вже мають МАГічні ідеї, які подадуть на конкурс цьогоріч. Найбільш бажаними проектами все ще залишаються спортивні майданчики, та за кількістю з ними починають конкурувати молодіжні освітні та культурні заходи.

Нагадуємо, що прийом анкет за програмою "Місто активних громадян" триває до 28 лютого. А вже до кінця року проекти-переможці будуть реалізовані.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]