Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мала приватизація
2011-01-01

Відділ житлово–комунального господарства інформує

  

  

2024 рік

 

19.03.2024

Приватизація на Полтавщині:  частина будівлі побутового корпусу на приватизаційному аукціоні

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошено аукціон з приватизації - нежитлове приміщення, загальною площею 75,6 кв.м 

Локація об’єкта – Полтавська обл., м. Миргород, вул. Старосвітська, 9

Стартова ціна – 56 460,28  грн.

Прийом пропозицій  –  до 03 квітня  2024 року.

Дата аукціону без умов – 04 квітня   2024 року.

Детальна інформація про об’єкт:   https://privatization.gov.ua/product/nezhytlove-prymishhennya-zagalnoyu-ploshheyu-75-6-kv-m/

 

 

14.03.2024

На виконання вимог Закону України "Про оренду державного та комунального майна", Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна", Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність", у зв’язку з підготовкою електронного аукціону з оренди, договору оренди комунального майна на 2024 рік, ОЗО «Миргородський ліцей «Лінгвіст» Миргородської міської ради Полтавської області» здійснив відбір суб’єкта оціночної діяльності для проведення оцінки комунального майна - частини нежитлового приміщення площею 280,8 м2 розміщеного за адресою м. Миргород, вул. І. Білика, 4, для передачі його в оренду. Переможцем конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності комісією з питань проведення переоцінки вартості частини комунального майна освітнього закладу визнаний ФОП Бібік О.М.

21.02.2024

Миргородський ліцей «Лінгвіст»  оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Опорний заклад освіти «Миргородський ліцей «Лінгвіст» Миргородської міської ради Полтавської області» оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна для надання в оренду (електронний аукціон): частини  нежитлового приміщення за адресою: м.Миргород, вул.І.Білика, 4,  площею 280,8 м2.

Оплата виконаних робіт проводитиметься протягом 15 робочих днів, після підписання акту виконаних робіт, та за наявності відповідного фінансування.

Замовник оцінки майна не несе додаткових витрат виконавця, пов’язаних з оцінкою майна (проїзд до об’єкту, оцінка ветхих, ушкоджених та аварійних об’єктів, тощо.)

Учасникам необхідно надати:

1.Заяву на участь у конкурсі ;

2.Цінову пропозицію. Ціна пропозиції має бути розрахована з урахуванням ПДВ та без урахування ПДВ;

3.Установчі документи суб’єкта оцінювання:

– копія статуту(положення)– для юридичних осіб; копія паспорта, ІПН– для фізичних осіб;

– виписка з ЄДР;

– витяг ЄДРПОУ;

– довідка платника ПДВ;

– копії кваліфікаційних документів оцінювача, копія кваліфікаційного свідоцтва за напрямом - оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них;

– копії документів про підвищення кваліфікації, дійсне станом на 2024 р.;

– сертифікат суб’єкта оціночної діяльності;

  •  копії договорів на проведення оцінки майна та акти виконаних робіт/наданих послуг, підписані сторонами, які уклали ці договори, що підтверджують належне їх виконання суб'єктом оціночної діяльності.

Пропозиції подаються у запечатаному конверті за адресою: 37600, Полтавська обл.,                            м. Миргород, вул. І. Білика 4, каб.№207.

Документи приймаються до 16.00 години  06 березня 2024 року.

Конкурс відбудеться о 14.00 годині 11 березня 2024 року у приміщенні                                 ОЗО «Миргородський ліцей «Лінгвіст» Миргородської міської ради Полтавської області»  за адресою: м. Миргород, вул. І. Білика 4, каб.№207.

Телефон для довідок: 0535553100.

 

 

18.01.2024

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях від 16.01.2024 № 16 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації - окремого майна - нежитлове приміщення, загальною площею 75,6 кв.м, за адресою: Полтавська обл, м. Миргород, вул. Старосвітська, 9, що перебуває на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області (код за ЄДРПОУ 13967927), орган управління – Пенсійний фонд України, шляхом продажу на аукціоні без умов.


 

2023 рік

Приватизація на Полтавщині: виробничий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 2212 м² на приватизаційному аукціоні

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошено аукціон з приватизації виробничого будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею 2212 м².

 

Локація об’єкта – Полтавська обл., Миргородський р-н, с. Сенча, вул. Перемоги, 3.

 

Стартова ціна – 7 993,20  грн.

Прийом пропозицій  – до 18 грудня  2023 року.

Дата аукціону без умов – 19 грудня  2023 року.

 

Детальна інформація: https://privatization.gov.ua/product/vyrobnychyj-budynok-z-gospodarskymy-dopomizhnymy-budivlyamy-ta-sporudamy-u-skladi-kontora-a-1-a-a1-220-7-kv-m-kontrolno-propusknyj-punkt-b-53-0-kv-m-stolyarna-majsternya-v-282-6-kv-m-mehanic/


 

28.11.2023

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації громадського будинку (магазин), загальною площею 64,8 кв. м, за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н, м. Миргород, вул. Робітнича, 20 . 

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошує про проведення онлайн-аукціону з приватизації громадського будинку (магазин), загальною площею 64,8 кв. м, за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н,  м. Миргород, вул. Робітнича, 20  

Зазначений актив розташований за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н, м. Миргород, вул. Робітнича, 20 та перебуває на балансі Полтавської експедиції по геофізичним дослідженням у свердловинах державного геофізичного підприємства «Укргеофізика» (код ЄДРПОУ 21044912).

Стартова ціна об’єкту приватизації – 4 842,06  грн.

Онлайн-аукціон без  умов з продажу об’єкта відбудеться 13 грудня 2023 року, прийом заявок для участі в аукціоні триватиме до 12 грудня  2023 року.

Детальна інформація про об’єкт:

на сайті: https://privatization.gov.ua/product/gromadskyj-budynok-magazyn-zagalnoyu-ploshheyu-64-8-kv-m-2/

 

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи  Прозорро.Продажі майданчиків. Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2


 

 

2.11.2023

Комунальне некомерційне підприємство «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Миргородської міської ради Полтавської області повідомляє, що за результатами конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна:

– оренда комунального майна (електронні аукціони) :

№ п/п

Найменування об'єкта

Адреса об'єкта

Площа, м2

1

частина нежитлового приміщення (будівля поліклініки)

м. Миргород, вул. Гоголя, 149-А

18,5

Переможець ФОП БІБІК Олександр Миколайович.

 

 


 

23.10.2023

Комунальне некомерційне підприємство «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Миргородської міської ради Полтавської області оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна:  оренда комунального майна (електронні аукціони).

№ п/п

Найменування об'єкта

Адреса об'єкта

Площа, м2

1

частина нежитлового приміщення (будівля поліклініки)

м. Миргород, вул. Гоголя, 149-А

18,5

Оплата виконаних робіт проводитиметься протягом 15 робочих днів, після підписання акту виконаних робіт, та за наявності відповідного фінансування.

Замовник  оцінки майна не несе додаткових витрат виконавця, пов’язаних з оцінкою майна (проїзд до об’єкту, оцінка ветхих, ушкоджених та аварійних об’єктів, тощо.)

 

Учасникам необхідно надати:

1. Заяву на участь у конкурсі ;

2. Цінову пропозицію . Ціна пропозиції має бути розрахована з урахуванням ПДВ та без урахування ПДВ;

3. Установчі документи суб’єкта оцінювання:

– копія статуту(положення)– для юридичних осіб; копія паспорта, ІПН– для фізичних осіб;

– виписка з ЄДР;

– витяг ЄДРПОУ;

– довідка платника ПДВ;

– копії кваліфікаційних документів оцінювача: копія кваліфікаційного свідоцтва за напрямами: - оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них;- оцінка цілісних майнових комплексів;  копії документів про підвищення кваліфікації, дійсне станом на дату подачі пропозиції; сертифікати суб’єктів оціночної діяльності;

– копії договорів на проведення оцінки майна та акти виконаних робіт/наданих послуг, підписані сторонами, які уклали ці договори, що підтверджують належне їх виконання суб'єктом оціночної діяльності;

Пропозиції  подаються у запечатаному конверті за адресою: 37600, Полтавська обл.,  м. Миргород, вул. Гоголя, 149-А, каб.№ 404.

Документи приймаються до 15.00 години  31 жовтня 2023 року.

Конкурс відбудеться о 14.00 годині 01 листопада 2023 року у приміщенні будівлі поліклініки КНП «Миргородський міський центр ПМСД» за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 149-А, каб.№ 404.

Телефон для довідок: 0535550362.

 

 

06.09.2023

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради у відповідності до  Законів України "Про публічні закупівлі","Про місцеве самоврядування в Україні", Постанови Кабінету міністрів України "Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт, і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування", від 12.10.2022 р. №1178 (зі змінами) проводить процедуру відкритих торгів по закупівлі "Постачання природного газу, код ДК 021:2015 - 09120000-6 Газове паливо (09123000-7 - природний газ) для потреб відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради (ЄДРПОУ 38468303)", детальну інформацію про закупівлю  можна отримати на платформф "Прозорро", Ідентифікатор закупівлі        UA-2023-09-06-013503-a, ID83aa71653b904240b6c4ed09388ae01b, Ідентифікатор плану            UA-P-2023-09-06-004097-b.

 

 

21.08.2023

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я по об’єкту оренди нежитлового приміщення, розташованого за адресою: 37600, Полтавська область, м. Миргород, вул. Кашинського,21 , приміщення 201, площею 17,6 м2.

 

  1. Балансоутримувач: Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)
  2. Орендодавець – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)  
  3. Площа оренди становить 17,6 м2
  4. Площа загального користування 10,2 м2
  5. Цільове призначення: офісне  приміщення 
  6. Термін оренди становить 5 років
  7. Вартість приміщення, згідно незалежної оцінки – 193200 грн., виконавець – ТОВ "Консалтингова компанія "ФОРЕКС", дата завершення складання звіту – 21.07.2023 р., рецензія на оцінку складена ТОВ "Біном–груп" від 24.07.2023 р. 
  8. Надання дозволу в суборенду – не дозволяється
  9. Орендна ставка – 18 %
  10. Стартова орендна плата: за рік – 17388.00 грн., за 1 місяць – 1449,00 грн.
  11. Реєстраційний внесок  – 670,00 грн.
  12. Гарантійний внесок (0,5 мінімальної заробітної плати на 01.01.2023 р.) – 3350,00 грн.
  13. Інформація про комунікації:

– теплопостачання централізоване - наявне;

- водопостачання і водовідведення централізоване - наявне;

- електропостачання - наявне;

14. Інформація про наявність окремих рахунків на об’єкт оренди:

Для сплати гарантійного, реєстраційного внеску :

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр  UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

Для  орендної плати:

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

15. Оплата комунальних послуг та утримання орендованого майна – договір відшкодування.

16. Плата за користування площами загального користування – включається до оплати за комунальні послуги .

17.Обов’язкові податки, збори та платежі, які передбачені діючим на орендних відносин законодавством сплачується Орендарем, незалежно від того чи має Орендодавець пільги звільнення від відповідних сплат.

18. Контактна особа – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради Романенко Леся Миколаївна (тел.0673556091)

19. Аукціон з оренди проводиться на електронному майданчику "Прозорро–Продажі".

 

 

15.08.2023

15.08.2023

О Г О Л О Ш Е Н Н Я по об’єкту оренди: нежитлового приміщення,  розташованого за адресою: 37600, Полтавська область, Миргородський р–н, с. Хомутець, вул. Центральна, 51, площею 65 м2.

 

  1. Балансоутримувач  – Відділ культури Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Сорочинська, 14а, тел.0535552069)
  2. Орендодавець – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)  
  3. Площа оренди становить 65 м2
  4. Цільове призначення: розміщення технічних засобів, які надають послуги рухомого (мобільного) зв’язку операторів та провайдерів телекомунікацій, які надають послуги доступу до Інтернету   
  5. Термін оренди становить 5 років
  6. Вартість нерухомого майна , згідно незалежної оцінки – 80000 грн., виконавець – ТОВ "Консалтингова компанія "ФОРЕКС", дата завершення складання звіту – 21.07.2023 р., рецензія на оцінку складена ТОВ "Біном–груп" від 24.07.2023 р. 
  7. Надання дозволу в суборенду – не дозволяється
  8. Орендна ставка – 18 %
  9. Стартова орендна плата: за рік – 14400 грн., за 1 місяць – 1200 грн.
  10. Реєстраційний внесок   – 670,00 грн.
  11. Гарантійний внесок (0,5 мінімальної заробітної плати на 01.01.2023 р.) – 3350,00 грн.
  12. Інформація про комунікації:

– теплопостачання централізоване - наявне;

- водопостачання і водовідведення централізоване - наявне;

- електропостачання - наявне;

  1. Інформація про наявність окремих рахунків на об’єкт оренди:

Для сплати гарантійного, реєстраційного внеску:

Відділ культури Миргородської міської ради

м. Миргород, вул.Незалежності 20/17

Р/р UA988201720314291014203035770

в ГУДКСУ в Полтавській області

МФО 820172, код за ЄДРПОУ: 23551636

Для сплати орендної плати:

Відділ культури Миргородської міської ради

м. Миргород, вул.Незалежності 20/17

Р/р UA988201720314291014203035770

в ГУДКСУ в Полтавській області

МФО 820172, код за ЄДРПОУ: 23551636

14. Оплата комунальних послуг та утримання орендованого майна – договір відшкодування.

15. Плата за користування площами загального користування – включається до оплати за комунальні послуги .

16.Обов’язкові податки, збори та платежі, які передбачені діючим на орендних відносин законодавством сплачується Орендарем, незалежно від того чи має Орендодавець пільги звільнення від відповідних сплат.

17. Контактна особа – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради Романенко Леся Миколаївна (тел.0673556091)

18. Аукціон з оренди проводиться на електронному майданчику "Прозорро–Продажі".

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я по об’єкту оренди: нежитлового приміщення,  розташованого за адресою: 37600, Полтавська область, м. Миргород, вул. Кашинського,21 , приміщення 201, площею 17,6 м2.

 

  1. Балансоутримувач  – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)
  2. Орендодавець – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)  
  3. Площа оренди становить 17,6 м2
  4. Площа загального користування 10,2 м2
  5. Цільове призначення: офісне  приміщення 
  6. Термін оренди становить 5 років
  7. Вартість приміщення, згідно незалежної оцінки – 193200 грн., виконавець – ТОВ "Консалтингова компанія "ФОРЕКС", дата завершення складання звіту – 21.07.2023 р., рецензія на оцінку складена ТОВ "Біном–груп" від 24.07.2023 р. 
  8. Надання дозволу в суборенду – не дозволяється
  9. Орендна ставка – 18 %
  10. Стартова орендна плата: за рік – 34776.00 грн., за 1 місяць – 2898,00 грн.
  11. Реєстраційний внесок   – 670,00 грн.
  12. Гарантійний внесок (0,5 мінімальної заробітної плати на 01.01.2023 р.) – 3350,00 грн.
  13. Інформація про комунікації:

– теплопостачання централізоване - наявне;

- водопостачання і водовідведення централізоване - наявне;

- електропостачання - наявне;

14. Інформація про наявність окремих рахунків на об’єкт оренди:

Для сплати гарантійного, реєстраційного внеску :

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр  UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

Для  орендної плати:

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

15. Оплата комунальних послуг та утримання орендованого майна – договір відшкодування.

16. Плата за користування площами загального користування – включається до оплати за комунальні послуги .

17.Обов’язкові податки, збори та платежі, які передбачені діючим на орендних відносин законодавством сплачується Орендарем, незалежно від того чи має Орендодавець пільги звільнення від відповідних сплат.

18. Контактна особа – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради Романенко Леся Миколаївна (тел.0673556091)

19. Аукціон з оренди проводиться на електронному майданчику "Прозорро–Продажі".

 

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я по об’єкту оренди: нежитлового приміщення,  розташованого за адресою: 37600, Полтавська область, м. Миргород, вул. Кашинського,21 , приміщення 201, площею 11,5 м2.

 

  1. Балансоутримувач  – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)
  2. Орендодавець – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)  
  3. Площа оренди становить 11,5 м2
  4. Площа загального користування 10,2 м2
  5. Цільове призначення: офісне  приміщення для розміщення громадської приймальні депутатів місцевих рад
  6. Термін оренди становить 5 років
  7. Вартість приміщення, згідно незалежної оцінки – 132100 грн., виконавець – ТОВ "Консалтингова компанія "ФОРЕКС", дата завершення складання звіту – 21.07.2023 р., рецензія на оцінку складена ТОВ "Біном–груп" від 24.07.2023 р. 
  8. Надання дозволу в суборенду – не дозволяється
  9. Орендна ставка – 3 %
  10. Стартова орендна плата: за рік – 3963,00 грн., за 1 місяць – 330,25 грн.
  11. Реєстраційний внесок   – 670,00 грн.
  12. Гарантійний внесок (0,5 мінімальної заробітної плати на 01.01.2023 р.) – 3350,00 грн.
  13. Інформація про комунікації:

– теплопостачання централізоване - наявне;

- водопостачання і водовідведення централізоване - наявне;

- електропостачання - наявне;

14.Інформація про наявність окремих рахунків на об’єкт оренди:

Для сплати гарантійного, реєстраційного внеску :

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

Для  орендної плати:

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

15. Оплата комунальних послуг та утримання орендованого майна – договір відшкодування.

16. Плата за користування площами загального користування – включається до оплати за комунальні послуги .

17.Обов’язкові податки, збори та платежі, які передбачені діючим на орендних відносин законодавством сплачується Орендарем, незалежно від того чи має Орендодавець пільги звільнення від відповідних сплат.

18. Контактна особа – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради Романенко Леся Миколаївна (тел.0673556091)

19. Аукціон з оренди проводиться на електронному майданчику "Прозорро–Продажі".

 

 

 

6.06.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Миргородської міської ради Полтавської області про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації – нежитлового приміщення – будівлі громадського туалету, загальною площею 14,9 м2 за адресою: 37600, Полтавська обл.,м. Миргород, вул. Гоголя, 153–В, що перебуває на балансі відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради (ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ 38468303)

 

  1. Інформація про об’єкт приватизації:
    • Назва об’єкта приватизації: нежитлове приміщення – будівля громадського туалету, загальною площею  14,9 м2 за адресою: 37600, Полтавська обл., м. Миргород,  вул. Гоголя, 153-В (далі – об’єкт).

 

Місцезнаходження об’єкта: Полтавська обл.,м. Миргород, вул. Гоголя 153–В .

Відомості про об’єкт нерухомого майна: нежитлове приміщення, яке розташоване в центрі міста, площею 14,9 м2. Елементи об’єкта: висота приміщення 2.80 м, фундамент – цегляно-щебеневий, стіни – цегла, покрівля – руберойд, перекриття – дерев’яні балки, підлога –  цемент, стяжка, вікна, двері – відсутні.

Інженерне обладнання: електрика, водопровід та каналізація відсутні.

Загальний технічний стан об’єкта – потребує капітального ремонту.

Об’єкт приватизації розташований на головній вулиці міста.

Під’їзна дорога – асфальтове покриття.

Функціональне використання  – будівля громадського туалету (вбиральня)

 Право комунальної власності територіальної громади міста в особі Миргородської міської ради зареєстровано 07.08.2015 р., реєстраційний №697844153109.

Відомість про земельну ділянку, на якій розташований об’єкт приватизації: земельна ділянка,на якій розташований об’єкт – кадастровий номер 5310900000:50:028:0419.

Інформація про договори оренди об’єкта або його частини: в оренді не перебуває.

Інформація про балансоутримувача: Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради (ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ 38468303 ), 37600, Полтавська обл., м. Миргород, вул. Я. Усика, 7, тел. (05355) 5 – 29 – 77, 5 – 20 – 67,
  тел./факс (05355) 5 – 29 – 66. Адреса електронної пошти: [email protected].

  1. Інформація про аукціон:

      Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами – відшкодування витрат з оцінки та рецензування оцінки  майна, збереження профілю об’єкту – будівля туалету (вбиральня).

      Дата та час проведення аукціону: аукціон в електронній формі буде проведено
  15 червня 2023 року,
час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

      Строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами -  протягом 5 робочих днів.  

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний, гарантійний внески.

  1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

 

Приватизація об’єкта комунальної власності – нежитлового приміщення, нежитлове приміщення – будівля громадського туалету, загальною площею  14,9 м2 за адресою: 37600, Полтавська обл., м. Миргород,  вул. Гоголя, 153-В .

Експерта оцінка об’єкта малої приватизації для продажу складає (без ПДВ) 46200 грн.00 коп. (сорок шість тисяч двісті гривень 00 коп.)

Дата оцінки – 04.05.2023 р.

Дата складання звіту – 04.05.2023 р.

Суб’єкт оціночної діяльності – ФОП Бібік О.М. ( інд.№2701403192)

Рецензія на оцінку – ТОВ "Біном–груп" ( код.38377892) 26.05.2023 р.

Вартість послуг з оцінки – 2000 грн., вартість послуг з рецензування оцінки – 1000 грн.

Стартова ціна об’єкта для аукціону  –  46200 грн.00 коп. (сорок шість тисяч двісті гривень 00 коп.) , на остаточну суму пропозиції нараховується ПДВ

Розмір гарантійного внеску(20% від стартової ціни  об’єкту )  – 9240 грн. 00 коп.

Розмір реєстраційного внеску (0,2 мінімальної заробітної плати, станом на 01.01.2023 р.) – 1340 грн.

Крок аукціону – 3 % від стартової ціни об’єкта для аукціону - 1386 грн.00 коп.

На остаточну ціну продажу об’єкта нараховується ПДВ в розмірі 20 %.

Умови продажу :

– відшкодування витрат з оцінки та рецензування оцінки  майна.

Аукціон з продажу  об’єкта малої приватизації буде проводитись на електронному майданчику Прозорро –продажі, унікальний код об’єкту RAS001-UA-20230517-35219.

Покупець об’єкта комунальної власності має відповідати вимогам, які зазначені у статті 8 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”.

Потенційні покупці зобов’язані через свої особисті кабінети здійснити подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів відповідно до п. 7. ст. 14 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”, а саме:

1) для потенційних покупців – фізичних осіб – громадян України – копія паспорта громадянина України;

2) для іноземних громадян - копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних покупців – юридичних осіб:

витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань України – для юридичних осіб – резидентів;

документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, – для юридичних осіб – нерезидентів;

інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;

остання річна або квартальна фінансова звітність;

4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10 відсотків стартової ціни з рахунка потенційного покупця, відкритого в українському або іноземному банку (крім банків держав, внесених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом), на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації;

5) письмова згода потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу;

6) довідка довільної форми , що учасник аукціону не походить від держави агресора;

7) довідка довільної форми, що учасник аукціону ознайомлений з умовами аукціону та з станом нерухомого майна, яке пропонується до продажу.&

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]