Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Майстерня активної молоді в Миргороді
2018-11-26

Позитивні зміни у країні та на місцях залежать від молоді, але разом з тим, школярам, студентам, вчорашнім випускникам, часто не вистачає знань, навичок, досвіду для розвитку своїх ініціатив. Вони є носіями креативних, нових, цікавих ідей, але через невпевненість у собі та власних силах, відсутність однодумців, не наважуються втілювати їх у своїх громадах. Саме тому Миргородська міська молодіжна громадська організація «За нами майбутнє» започаткувала в місті новий проект «Майстерня Активної Молоді». Він передбачає комплекс заходів, що сприятимуть формуванню лідерських якостей та залученню молодого покоління до процесів управління громадою.

Перший етап проекту «Майстерня активної молоді» відбувся 17 та 24 листопада. Впродовж двох навчальних днів учасники заходу прослухали цікаві лекції від запрошених спікерів, котрі охоче ділилися власним досвідом проектної та громадської діяльності.

Засновниця донорського проекту "Zdai Blood" Дарина Власенко та її колега Владислава Приступа розповіли про те, які кроки їм довелося пройти від появи звичайної ідеї до реалізації повноцінного проекту. Дівчата поділилися власним досвідом залучення партнерів та ресурсів, дали поради щодо роботи зі ЗМІ та популяризації власних проектів в соціальних мережах. Недивлячись на всіх успіхи проекту, спікери не стали приховувати, що без факапів не обійшлося, але порадили учасниками не боятися невдач та провалів, адже вони ще більше стимулюють розвиватися.

Однією з умов реалізації успішного проекту, є вміння авторів гідно представити свої ідеї та комунікувати з аудиторією: понеційними партнерами, інвесторами, конкурсною комісією, громадськістю і т.д. Як робити це правильно, учасниками розповіла Марина Юсин - засновниця Школи ораторського мистецтва при НТУУ "КПІ". Поговорили про те, що таке публічний виступ, як підготуватися до промови і розтопити серця слухачів, як позбутися страху говорити публічно, як утримувати увагу аудиторії, що таке мистецтво самопрезентації і де його взяти. Окрім цього, встигли переглянути яскраві промови кращих ораторів в історії та спробували імпровізувати промови одразу в аудиторії.

Власним досвідом з підготовки проектних пропозицій та реалізації власних ідей з учасниками поділилася Козлова Вікторія – голова МММГО «За нами майбутнє». Учасники встигли дізнатися, як грамотно готувати проектні пропозиції, шукати необхідні ресурси, залучати партнерів, мінімізовувати ризики проекту. Окрім того, працюючи в групах, вони мали змогу відчути себе автором проекту, котрий має не тільки розробити проектну пропозицію, але й гідно презентувати її. Сподіваємось, що в невдовзі, отриманий досвід та навички знадобляться їм для реалізації власних ідей.

На завершення заходу начальник відділу з соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської міської ради Вікторія Максимова провела для учасників семінар-тренінг зі стресостійкості. Під час заняття було детально розглянуто природу стресу, як психоемоційного стану організму, проаналізовано його наслідки та шляхи профілактики. Тренер поділився з учасниками техніками та корисними методиками зняття психологічного напруження, знервованості, перевтоми, які стануть в пригоді будь-кому.

Наступним етапом проекту «Майстерня активної молоді» буде організація міні-стажування на базі органів місцевого самоврядування для найактивніших учасників навчальних тренінгів. За новинами проекту слідкуйте на сторінці в соціальні мережі Facebook: https://www.facebook.com/MAMmyrhorod2018/

Захід реалізовується Миргородською міською молодіжною громадською організацією "За нами майбутнє" в рамках міської програми "Місто активних громадян" за підтримки Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]