Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Майстер–клас по виготовленню картин з вовни
2021-08-03

Зовсім недавно вовна стала популярною серед любителів декоративно – прикладного мистецтва. З’явився ще один спосіб створення картин, матеріалом для яких служить вовна. Вона може бути як натуральною так і штучною. Вовняний живопис є унікальним видом прикладного мистецтва і підходить він для тих, хто не має художнього дару, але дуже хоче навчитися прекрасного мистецтва рукоділля.

02 серпня 2021 року для студентів Університету III віку відбулося чергове заняття в рамках проєкту «Арт – майданчик для єднання та розвитку», на якому менеджер проєкту Валентина Донцова познайомила присутніх з технікою вовняного живопису та навчила створювати картини з вовни. Протягом години підопічні Територіального центру виготовляли свій авторський шедевр, який буде прикрашати їхню домівку. «Мальовані вовною» картини вийшли теплі, м’які і дуже яскраві. Вони вразили учасників майстер – класу своєю ніжністю і природністю, до них так і хотілось доторкнутись. Відчувалось, що від таких виробів надходила якась особлива енергетика. Кожна картина вийшла унікальною. Такий авторський виріб може стати ексклюзивним подарунком на будь – яке свято.

Слухачі Університету III віку дуже вдячні Центру соціальних служб Миргородської міської ради та менеджеру проєкту Валентині Донцовій за цікавий захід, що запам’ятався приємними хвилинами спілкування, гарним настроєм та відкрив нові здібності для творчості.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]