Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Майбутнє – за ОСББ
2015-11-03

П'яту Грантову угоду про співпрацю з проектом ЄС/ПРООН МРГ підписало ОСББ "Троїцьке 57". Офіційний документ голові правління Олександру Залєському передав міський голова Сергій Соломаха. За грантові кошти в багатоповерхівці планують зробити капремонт під’їздів. Ініціативу створення ОСББ у багатоповерхівці підтримала більшість мешканців, - розповідає Олександр Залєський, - було багато нарікань, доводилося ходити по квартирах і роз’яснювати. І врешті-решт – переконали співвласників у створенні ОСББ.

За словами міського голови Сергія Соломахи, можливість зробити ремонт за європейські кошти мали усі одинадцять ОСББ міста, однак бажання це зробити, висловили шість ОСББ. На підтримку ОСББ у 2015 році з міського бюджету передбачено 1,057 млн. грн. Кошти європейського проекту складають 1,155 млн. грн. Співфінансування мешканців становить 0,27 млн. грн.

Як зазначає  координатор проект ЄС/ПРООН в Миргороді Тетяна Усик, п'ять ОСББ уже мають підписані Грантові угоди, усім виділені кошти з міського бюджету, двоє отримали європейські кошти на власні рахунки, ведуться ремонтні роботи на об'єктах. Шосте ОСББ прийняло рішення про участь пізніше і очікує на підписання угод разом із двома навчальними закладами.

Проект  продовжить свою співпрацю з містом і в 2016 році. Тому співвласники мають змогу долучитися до ініціативи та отримати кошти на вирішення нагальних проблем, створивши об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Довідково: у Миргороді триває третя фаза спільного Проекту Європейського Союзу та Програми Розвитку Організації Об'єднаних Націй "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".  Його учасниками стали 6 ОСББ і два освітні заклади. Завдяки цьому проекту в місті буде на 3 млн.грн. проведено додаткові капремонти на 9 об'єктах міста.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 15 квітня 2024 року

     
     
Скликається виконком

24 квітня 2024 року о 9.00 годині в залі засідань міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]