Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
МАГи в дії: облаштування дитячого ігрового майданчика новим ігровим комплексом з гіркою на Шишацькій
2019-11-08

  Головна ціль проєкту досягнена – це оновлення дитячого майданчика поруч з нашими будинками на вулиці Шишацькій 86-А та 86-Б. На подвір'ї встановлений новий безпечний ігровий комплекс, на якому діти проводять своє дозвілля. 

Активний тато цього подвір'я Валерій Федоренко за власний кошт виготовив і встановив пісочницю, яка закривається. ТОВ "М-Термо" організувало безкоштовну доставку ігрового комплексу. На зекономлені від цього кошти змогли придбати також дитячий столик із сидіннями, які встановили у тіні дерева. Це дало змогу багатьом дітям (близько 80 дітей, які проживають в багатоквартирних будинках  86-А та 86-Б по вул.Шишацькій та з прилеглих вулиць приватного сектору вул.Мічуріна, Вовка, Свідницького, Шишацька, пров. Наріжного, Партизанський, Вовка та інших) у цьому мікрорайоні знову мати улюблене місце для відпочинку та розваг. Дітлахи більше часу проводять на свіжому повітрі, розвиваються та спілкуються.

За словами автора проєкту Вєроніки Силки, ця спільна робота сприяла об'єднанню мешканців подвір'я: до ініціативної групи долучалися не лише батьки дітей, але і жителі, в яких вже дорослі діти і молоді пари без дітей.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]