Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Литовці зроблять енергоаудит Миргородської ЗОШ №1
2018-06-15

У рамках реалізації проекту "Зміцнення адміністративного та інституційного потенціалу співробітників муніципалітету м. Миргород (Україна)" представник литовської енергетичної агенції KREA відвідала наше місто. В ході візиту було розглянуто реалізацію однієї зі складових проекту:  розробку енергетичного аудиту для Миргородської загальноосвітньої школи І –ІІІ ст. №1 імені Панаса Мирного.

15 червня представник Регіонального енергетичного агентства м. Каунас Литовської республіки Юрата Карбаускайте зустрілася з представниками Миргородського муніципалітету. За участю першого заступника міського голови Сергія Швайки та начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик було обговорено подальше співробітництво у напрямку енергозбереження. Цього разу мова йшла про розробку документації для подальшої реновації приміщення ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного. Як відомо, у закладі вже виконана частина робіт: відмостка та перекриття покрівлі. На черзі - енергоаудит бюджетної будівлі. Його зроблять литовські експерти. Відповідну документацію, яка передбачає термомодернізацію приміщення дошкільного закладу з найвищим рівнем споживання енергоносіїв,  литовські експерти виконають безкоштовно у рамках проекту "Зміцнення адміністративного та інституційного потенціалу співробітників муніципалітету м. Миргород (Україна)". Після зустрічі з адміністрацією закладу та докладного ознайомлення з будівлею експерт визначить основні заходи для подальшої реновації будівлі.

Мета проекту «Зміцнення адміністративного та інституційного потенціалу співробітників муніципалітету м. Миргород (Україна)» - вдосконалення інституційного управління в сферах екології та енергозбереження шляхом передачі досвіду з метою розробки необхідних комфортних умов для мешканців міста, включаючи туристів та відвідувачів. Виконавець проекту: Адміністрація муніципалітету Анікщяйського району (Литва), партнер проекту в Україні - Миргородська міська рада. Проект фінансується за рахунок коштів Програми сприяння розвитку та демократії Міністерства закордонних справ Литовської Республіки .

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]