Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Льотчики відпрацьовують бойове застосування винищувачів вночі
2017-06-27

Військові льотчики  831-ї бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України на бойових літаках-винищувачах Су-27 відпрацьовують навички пілотування вночі в складних метеорологічних умовах.

Для успішного засвоєння бойового застосування літака-винищувача су-27 вночі льотчик повинен оволодіти технікою пілотування в зоні. При навчанні молодого льотного складу техніці пілотування вночі спершу відпрацьовують фігури простого пілотажу: віражі, пікірування, гірки, спіралі в простих метеорологічних умовах.

- Техніка виконання фігур пілотажу вночі має ряд особливостей. Головна з них полягає у тому, що виконання фігур пілотажу можливе лише по приборам. Наземні світлові орієнтири можуть використовуватись лише для збереження напрямку при вводі у фігури та виводі з них. Це пояснюється тим, що навіть у світлі ночі при хорошій видимості природнього горизонту завжди є ділянки повітряного простору, в яких горизонту не видно. Тому під час виконання фігур пілотажу військові льотчики пілотують літак в основному за приладами, - сказав командир 831 бригади тактичної авіації полковник Олексій Захарчук.

Польоти вночі на малих висотах являються одними із найскладніших видів льотної підготовки. Під час польотів на малих висотах ускладнюється ведення візуального орієнтування, а при відсутності світлових або інших добре видимих наземнимх орієнтирів візуальне орієнтування практично неможливе.

Під час пілотування на малих висотах значно ускладнюється робота льотчика з обладнанням кабіни, обмежуються можливості по використанню польотних карт та довідкових записів.

- Виконанню польотів вночі на малих висотах передувала ретельна підготовка льотного складу авіабригади. Кожен льотчик на пам’ять знає своє польотне завдання, дані по етапах маршруту, можливості радіотехнічних засобів та характерні світлові орієнтири. Попри дощ та вітер, пілоти виконали завдання на відмінно, - підсумував командир 831 бригади тактичної авіації полковник Олексій Захарчук.

Офіцер – прес-секретар 831 бригади тактичної авіації лейтенант Світлана БОРИСОВА

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]