Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЛНУ імені Тараса Шевченка офіційно розпочав свою роботу в Миргороді
2022-07-04

1 липня у м. Миргород відбулось офіційне відкриття консультаційного пункту зі вступної кампанії 2022 року навчальних підрозділів ЛНУ імені Тараса Шевченка, які будуть здійснювати свою освітню діяльність у нашому місті.

До події долучилася керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна НІКІТЧЕНКО  та  начальник управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради Тетяна КОЛИБЕЛЬНІК.  Модератором заходу була Наталія МАЦАЙ, декан факультету природничих наук, кандидат сільськогосподарських наук, доцент.  Вона презентувала університет та  висловила слова вдячності місту за гостинний прийом закладу. У відповідь  Антоніна НІКІТЧЕТКО наголосила на важливості події для міста та всієї  Миргородської громади, підкреслила позитивні сторони співпраці закладу освіти та міста. Тетяна КОЛИБЕЛЬНІК акцентувала увагу присутніх на актуальності попиту в  громаді   на навчання в університеті молоді краю та  підготовки майбутніх кваліфікованих спеціалістів з багатьох  затребуваних для міста спеціальностей.

Під час заходу були представлені структурні підрозділи університету, які у вересні розпочнуть свою освітню діяльність у м. Миргород. Михайло САПІЖАК, директор Брянківського фахового коледжу представив два коледжа – Брянківський та Рубіжанський. Геннадій МОГИЛЬНИЙ, директор НН Інституту фізики, математики та інформаційних технологій розповів про структуру свого інституту.  Валерій ХМЕЛЬ,  директор НН Інституту економіки та бізнесу зупинився на особливостях навчання за спеціальностями економічного напрямку.  Наталія МАЦАЙ, декан факультету природничих наук розповіла про підготовку фахівців на факультеті з напрямків природничих, медичних, вчительських та аграрних спеціальностей.

У консультаційному пункті ЛНУ імені Тараса Шевченка можна отримати вичерпну інформацію щодо умов прийому до університету, дізнатися про перелік спеціальностей та кількість бюджетних місць. З 1 липня 2022 року стає можливим створення електронних кабінетів для вступу на бакалаврат, а з 1 серпня – електронних кабінетів для вступу на магістратуру. За необхідності, співробітники консультаційного центру допоможуть абітурієнтам у створенні електронних кабінетів та подачі електронних заяв.

Бажаємо абітурієнтам реалізації своїх мрій та подальшого успішного навчання.

Адреса консультаційного пункту:

м. Миргород, вул. Гоголя, 90, приймальна комісія

(1 поверх, приміщення Миргородської гімназії ім. Т.Г. Шевченка)

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]