Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Люди! Не паліть листя! Ви труїте оточуючих і наражаєтесь на штраф!
2019-03-21

Інспекція з благоустрою ВЖКГ Миргородської міської ради звертається до мешканців міста щодо обов’язкового весняного прибирання: наведення порядку на власній і прибудинковій територіях, територіях підприємств, організацій, установ. Разом з цим виникає ще одне дуже проблемне питання – паління сміття, обрізаних гілок з дерев, торішнього листя. Частина мешканців скидає його на купи та спалює. В процесі згорання в повітрі зростає кількість шкідливих домішок таких як вуглекислий газ, оксиди азоту, сірки, звичайної сажі. Сморід від багать негативно впливає на стан здоров’я осіб похилого віку, людей з серцево-судинними захворюваннями.

Для вирішення цієї проблеми паління, а також з метою запобігання утворення несанкціонованих звалищ та утилізації весняного сміття, інспекція з благоустрою пропонує мешканцям домогосподарств звернутися до голів вуличних комітетів для  визначення місць для організованого збору сміття для подальшого вивезення КП «Спецкомунтранс».

У свою чергу інспекція з благоустрою постійно проводить роботу, спрямовану на виявлення осіб, які палять сміття, листя та інші відходи. Згідно з «Правил благоустрою території міста Миргорода» на об’єктах благоустрою міста підприємствам, установам та організаціям, фізичним особам – підприємцям, а також громадянам забороняється розпалювати багаття, спалювати листя, гілки, побутові, промислові та інші відходи на території юридичних осіб, домоволодінь, парків, скверів, садів, рекреаційних зон та майданчиків, пам’яток культурної та історичної спадщини, пляжів, кладовищ, на прибудинкових територіях, територіях будівель та споруд інженерного захисту та інших не відведених для цього місцях. За порушення  «Правил благоустрою території міста Миргорода» передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», яка передбачає накладення штрафу на порушника в розмірі 340 – 1700 грн.

У разі виявлення вищевказаних порушень Правил благоустрою просимо звертатися в письмовому вигляді (з зазначенням конкретної особи порушника, місця порушення, часу та місця його проживання) до інспекції з благоустрою м. Миргорода за адресою: м. Миргород, вул. Я. Усика, 7, каб. 7 або за телефоном 5-40-05.

Просимо поважати себе та оточуючих, не палити сміття, обрізані гілки з дерев. Задимлене місто дуже шкодить здоров’ю мешканців. Будьмо сумлінними громадянами!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]