Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Лави Збройних сил України поповнили миргородці
2015-01-28

На території Миргородського міськрайонного віськкомату відбулася чергова відправка мобілізованих. Як повідомив військовий комісар Миргородського міськрайонного військкомату Петро Довгаль, з 28 по 30 січня в Україні відбуватиметься активна фаза мобілізаційного процесу – відправка військовозобов’язаних у навчальні центри. Представники міської та районної влади бажали землякам якнайшвидшого повернення та гарантували соціальну підтримку мобілізованих та їхніх сімей.

У рамках чергової мобілзації до лав Збройних сил будуть призвані танкісти, артилеристи, десантники, піхотинці, зв’язківці, ремонтники, водії, механіки різних систем озброєння, фахівці з питань логістики, радіоелектронної боротьби, радіаційного, хімічного, радіаційного захисту.

Нагадаємо, мобілізація у 2015 році пройде в три етапи  і триватиме з січня по серпень.  Перший  почався 20 січня і триватиме 90 днів, другий – орієнтовно з квітня і триватиме 60 днів, а третій етап почнеться з червня і також продовжиться упродовж 60 днів. До лав Збройних сил України Миргородський міськрайонний військкомат повинен призвати 130 мешканців міста і району.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]