Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Квітковий велорай" в Миргороді
2017-06-26

 24 червня в Миргороді  вперше влаштували жіночий велопарад "Квітковий велорай". Свято краси присвятили Дню молоді та Тижню сталої енергії в Україні.   Відкрили захід вихованці циркової студії "Мрія".  Юні циркачі танцювали на моноциклах, демонструючи акторські вміння та надскладні трюки на одноколісних велосипедах.

У святі краси взяли участь  понад 70  велопанянок (віком від 5 до 75 років).  Вони  не лише підтвердили, що Миргород, за кількістю підрахунків велосипедистів на перехрестях, найвелосипедніше місто в Україні, а  й продемонстрували креативність образу велопані.    Дефіле учасниць  у стильному вбранні на заквітчаних транспортних засобах перетворили головну площу  міста на своєрідний подіум  жіночої веломоди.  За креативність образів  учасниці отримали  подарункові сертифікати від спонсорів свята.  Заохочувальні призи найекстравагантнішим учасницям вручили заступники міського голови Костянтин Кірпосенко і Сергій Павленко та організаторка свята, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик.

Далі відбувся велосипедний парад та велопроїзд. У супроводі поліцейського патруля велосипедистки проїхалися визначеним маршрутом вулицями  Гоголя-Гурамішвілі- Сорочинській  та влаштували фотосесію на площі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]