Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Курорти Миргород і Хмільник – побратими
2015-05-21

У Миргороді з робочим візитом перебуває делегація з м. Хмільник Вінницької області. Представники міста-курорту приїхали на запрошення міського голови Сергія Соломахи, щоб обговорити перспективи майбутньої співпраці. Під час візиту голова Хмільницької міської ради Василь Грушко та мер Миргорода Сергій Соломаха  в урочистій обстановці підкріпили печаткою Угоду про співпрацю, яку підписали у березні 2015 року  під час попередньої зустрічі у Хмільнику.

Сторони співпрацюватимуть в галузі освіти, охорони здоров'я, культури, туризму та інших сферах соціально-культурного життя, у сфері енергоефективності та енергозбереження, сталого просторового розвитку територій.

Нагадаємо, що культурні та економічні зв’язки миргородці підтримують з містами Маарду (Естонія), Згожелець (Польща), Рєчіца (Білорусь), Горна Оряховіца (Болгарія), Барбі (Німеччина). У 2014 році на карті співробітництва з"явилися міста Новоград-Волинський (Україна) та Єкабпілс (Латвія), а в 2015 році – місто-курорт Хмільник (Україна). Під час офіційного візиту до Миргорода  делегати ознайомилися з роботою відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту, Центром надання адміністративних послуг, санаторно-курортним комплексом та відвідали комунальні підприємства: КП «Спецкомунтранс», КП «Комбінат благоустрою та озеленення», МК ЖЕУ.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]