Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Кримінальну справу щодо розбійного нападу на Олега Супруненка розслідують обласні слідчі
2017-08-04

Про хід розслідування розбійного нападу на депутата Миргородської міської ради, голову фракції ВО "Свобода" Олега Супруненка йшлося четвертого серпня на сесії Миргородської міської ради. Інформував начальник Миргородського відділу поліції  Володимир Река.  Він повідомив, за фактом розбійного нападу, поєднаного з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, Миргородським відділом поліції було відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Згодом розслідування цієї резонансної справи передали до слідчого управління ГУНП Полтавщини.

Детальних фактів поліцейський не назвав - озвучив лише основні версії, які опрацьовують слідчі. Правоохоронці не відкидають і версію, пов'язану з  політичною діяльністю Олега. Щодо  стану постраждалого, то він стан залишається стабільно тяжким. 23-й  день за його життя борються полтавські медики. У соціальних мережах однодумці просять здати кров для лікування Олега Супруненка. Миргородці також збирають кошти для лікування земляка.

Нагадаємо, що 12 липня 2017 року в Миргороді, приблизно о 1-й годині ночі, на депутата-свободівця Олега Супруненка напали невідомі у масках, коли він повертався з роботи, адже працює слюсарем на Миргородському арматурному заводі, побили його та забрали телефон і нетбук. До лікарні його доправили у комі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]