Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Креативне мислення – запорука успішної співпраці педагога та обдарованої дитини
2015-01-30

Позашкільні навчальні заклади виконують важливі організаційно-методичні функції: вони надають дітям додаткові знання, формують уміння та навички за інтересами, забезпечують потреби особистості у творчій самореалізації, інтелектуальному, духовному, фізичному розвитку.

Головним завданням методичної служби є створення умов і можливостей для керівників гуртків щодо оволодіння передовими технологіями навчання і виховання. І тому вже традиційними стали засідання творчої групи керівників гуртків, на яких педагоги мають можливість розвивати свою компетентність, творче мислення, креативність, щоб потім, у повсякденній роботі позашкільника, створити найбільш сприятливі умови для розвитку особистості вихованця, навчити кожну дитину самостійно мислити, креативно підходити до розв’язання творчих завдань.

20 січня в актовому залі відділу освіти для педагогів – позашкільників було проведено тренінг-гру «Креативне мислення – запорука успішної співпраці педагога та обдарованої дитини». Методист методичного кабінету Р.О. Білецька запропонувала керівникам гуртків ПНЗ заглибитись у коло своїх інтересів, розкрити свої можливості, визначити якості, що характеризують креативного педагога сучасного позашкільного навчального закладу та висловити своє бачення ролі педагога у формуванні творчої активності вихованців.

Керівники гуртків поділились своїм досвідом роботи. Так, Дерика О.М., педагог із ЦЕВ, розповіла, як у своїй діяльності вона застосовує принципи педагогіки М. Монтессорі, завдяки яким підкреслюються і розвиваються потенційні здібності дитини, приділяється велика увага незалежності дитини та її індивідуальним потребам.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]