Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Коса моя, краса моя
2016-09-21

Удруге під такою назвою у Миргороді організували творчий конкурс у рамках відзначення Дня міста. Дівочу красу демонстрували 9 учасниць від 8 до 15 років. Володарки довгих кіс змагалися у кількох творчих конкурсах та імпровізували з зачіскою. Дівчата привертали увагу глядачів не лише розкішшю волосся, а й своєю акторською майстерністю. За підсумками всіх турів конкурсу абсолютною переможницею стала Анастасія Русіна, а найдовше волосся - у Вікторії Захарченко.

Судили дівчат поважне журі у складі якого - справжні поціновувачі коси: Любов Верещака – заслужений перукар нашого міста, Валентина Лимаренко – багаторазова переможниця конкурсу «Ой, не ріж коси» на Сорочинському ярмарку та Віктор Фещенко – директор Миргородського РБК.

Дякуючи спонсорам конкурсу: косметичній компанії "Фаберлік"" Миргород (директор Наталія Тарабан ), приватному підприємцю, заслуженому перукарю Любові Верещаці та організаторам: міському відділу культури і туризму, ніхто не залишився без подарунків. Всі учасниці отримали заохочувальні призи у номінаціях конкурсу " Коса моя, краса моя".

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]