Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Консультації з громадськістю: перелік об’єктів, які потребують реконструкції
2022-01-11

Розпочався новий бюджетний рік, а отже і робота щодо використання коштів головного фінансового документу громади, а також залучення державної та грантової допомоги для реалізації  проєктів з комплексного оновлення різних інфраструктурних  об'єктів Миргородської громади. Проєктна діяльність та пошук інвесторів - це важлива складова та один із пріоритетних напрямків  роботи місцевої влади. Практично уже доведено ефективність та результативність таких заходів. У співпраці із міжнародними партнерами та державними фондами  у місті реалізовано  та триває утілення енергоефективних  ініціатив, спрямованих на комплексне оновлення  муніципальних об'єктів та з урахуванням потреб людей з інвалідністю та інших маломобільних груп. Наразі триває відбір проєктів у рамках Фінансової угоди "Програма з відновлення України", підписаною між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) та націлена на підтримку розвитку регіонів з найбільшою кількістю внутрішню переміщених осіб. 

Цьогоріч 340 мільйонів євро, передбачені Програмою, будуть спрямовані на проєкти з відновлення шкіл, дитячих садочків, медичних та спортивних закладів та інших об'єктів соціальної інфраструктури.

Миргород співпрацює з Європейським Інвестиційним банком з  2019 року. У місті реалізуються 2 проєкти в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, яка фінансується цією інституцією. Це реконструкції Центру естетичного виховання та старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв загальною вартістю 68,1 млн. грн, з них залучені кошти - 46,9 млн. грн.  Впродовж 2021 року продовжилися роботи по реконструкції старої будівлі школи № 1 та розпочато роботи по реконструкції Центру естетичного виховання. Роботи по обох об'єктах на завершальній стадії, ведуться внутрішні оздоблювальні роботи.

На поточний рік у арсеналі громади є  низка підготовленої  документації для подальшого подання на конкурсний відбір до  "Програми з відновлення України". Ці проєкти відповідають вимогам даної програми та є важливими для громади:

1. Нове будівництво велодоріжок по вул.Гоголя (від перехрестя з вул. Шевченка до перехрестя  з вул. Гурамішвілі) в м. Миргород Полтавської області.

2. Капітальний ремонт автошляхопроводу в м. Миргород Полтавської області

3. Реконструкція дороги по вул. Гоголя (на ділянці від вул. Гурмашвілі до вул. Київської) в м. Миргород Полтавської області

4. Реконструкція комунального некомерційного підприємства "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" по вул. Гоголя,172, м. Миргород Полтавської області.

5. Реконструкція будівлі Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка по вул.Гоголя, 90 м.Миргород Полтавської області.

Під час підготовки пакетів документів було проведено обговорення  та консультації з різними групами населення, працівниками закладів, громадськими активістами, вразливими та маргіналізованими користувачами, місцевими громадськими організаціями.

Варто зауважити, що комплексні проєкти розраховано на кількарічну реалізацію та передбачають співфінансування з місцевих та обласних бюджетних громад.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]