Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конференція представників місцевого самоврядування-членів АМУ
2017-11-15

14 листопада у Києві відбулися Загальні Збори уповноважених представників місцевого самоврядування-членів Асоціації міст України. Миргород на конференції представляв міський голова, голова Полтавського РВ АМУ Сергій Соломаха. Під час засідання Правління Асоціації міст України учасники обговорили стан врахування інтересів місцевого самоврядування в проекті Державного бюджету України на 2018-й  рік.

За результатами звітно-виборної конференції головою Асоціації залишився Віталій Кличко, мер Києва, а Миргородського міського голову Сергія Соломаху переобрали до складу Правління АМУ.

Під час конференції, що проходила за участі Прем'єр-міністра України, членів Уряду та народних депутатів профільних фракцій, було обговорено бюджетний процес поточного року та врахування інтересів місцевого самоврядування в проекті Державного бюджету України на 2018-й рік.

Результатом роботи цієї конференції стало узгодження всіх позицій Держбюджету на 2018-й рік між Урядом та Асоціацією. За словами Сергія Соломахи, в проект Державного бюджету, Податковий та Бюджетний Кодекси будуть внесені зміни, які не погіршать фінансову ситуацію міських, селищних та сільських рад. Досягнуто домовленості, що пропозиції, які напрацювала Асоціація міст України, парламентарії врахують при затвердженні  головного фінансового документу на наступний рік.  

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]