Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конференція "Енергоефективність у громадах"
2016-06-24

22-23 червня в с. Сосновка Полтавської обл. у рамках програми GIZ "Енергоефективність у громадах" відбулась щорічна підсумкова конференція "Інструменти для сталого зростання міст".

Конференцію проведено за підтримки Європейського Союзу, Федерального Уряду Німеччини - Міністерства економічного розвитку та співробітництва (BMZ), Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Полтавської ОДА.

В дводенному заході взяли участь іноземні експерти, представники органів державної влади, представники міст партнерів Проекту GIZ "Енергоефективність у громадах", комунальних підприємств. Місто Миргород представляли заступник міського голови С.В.Павленко, спеціалісти відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту В.В.Горбань та Т.Ю.Наумова.

Заступник директора проекту GIZ "Енергоефективність у громадах" в Україні Іма Хренова-Шимкіна зазначила, що енергосервіс є ефективним інструментом для вирішення завдань муніципалітетів по підвищенню енергоефективності міста, забезпечення його "довгими та дешевими" коштами. Отже, головним завданням є розробка візії та стратегії енергоефективного міста, ефективної системи енергоменеджменту, затвердження програми енергоефективності на місцевому рівні.

Зміст цієї концепції полягає в тому, що енергоефективні заходи в державних і муніципальних будівлях впроваджуються енергосервісними компаніями (ЕСКО), як українськими, так і іноземними, за власні чи запозичені кошти на умовах енергосервісного договору.

Наприклад, муніципальна будівля, дитсадок чи школа, отримує теплі приміщення (за рахунок інвестора без витрачання коштів з місцевого бюджету), а по закінченні енергосервісного договору бюджет у свою чергу отримує економію коштів.

Представник ТОВ "ФІАТУ" Інна Платонова, що є партнером Європейського Союз щодо проведення енергетичного аудиту в Україні та багаторічним партнером м. Миргород, висловила подяку м. Миргород за продуктивну співпрацю, оперативність робіт по втіленню проектів енергоефективності та готовність до подальшої співпраці щодо впровадження інструментів енергоменеджменту.

 

Іма Хренова-Шимкіна з представниками м. Миргорода;

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]