Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Колишні клієнти «Полтавагаз збут» мають обрати та підключитися до нового газопостачальника
2021-09-14

З 1 вересня 2021 року ТОВ «Полтавагаз збут», яке забезпечувало газопостачанням побутових клієнтів на Полтавщині, через невиконання вимог Кодексу газотранспортної системи припинило постачати газ клієнтам. Відповідно до Правил постачання природного газу, цих клієнтів тимчасово обслуговуватиме постачальник «останньої надії» (скорочено ― ПОН). В зв’язку з цим всі побутові споживачі газу ТОВ «Полтавагаз збут» з вересня 2021 року отримуватимуть природний газ від ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України». Це товариство буде постачати газ усім побутовим споживачам, як «постачальник останньої надії» (ПОН), за ціною 12,00 грн.за 1 м.куб.

Для безперебійного газопостачання мешканці мають обрати та підключитися до ринкового постачальника. На сьогодні в Україні газ побутовим клієнтам постачають понад 50 компаній. Обрати постачальника та порівняти їхні ціни можна на онлайн-ресурсах «ГазПравда» або «Газотека».

Зверніть увагу! Клієнти, яких обслуговує постачальник «останньої надії», не стають автоматично комерційними клієнтами ГК «Нафтогаз України». ПОН – це тимчасове рішення для уникнення перебоїв з газопостачанням, яке за результатами урядового конкурсу забезпечує ГК «Нафтогаз України». Ціна для клієнтів ПОН є вищою, а сервісні та тарифні пропозиції доступні лише частково. ГК «Нафтогаз України» запропонувала своїм клієнтам одну з найвигідніших цін на газ серед постачальників на ринку – 7,96 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки) у рамках річного тарифного плану «Фіксований».

Підключитися до ГК «Нафтогаз України» в Миргороді можна:

відділення Ощадбанку – вул. Гоголя, 88, вул. Воскресінська, 6;

відділення Ідея банку – вул. Гоголя 98/6.(магазин "Сільпо");

відділення банку ПУМБ – вул. Гоголя, 104, 58, 88 (магазин "Техносвіт");

онлайн – на сайті gas.ua або у веб-версії Приват24.

Консультацію щодо зміни постачальника можна отримати у контакт-центрі ГК «Нафтогаз України»: +38 066 300 28 88, +38 098 300 28 88, +38 093 300 28 88.

Для подачі заявки клієнту необхідно заповнити коротку форму та надати мінімальний перелік документів: копії паспорту, реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП, раніше ― ІПН), документа про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також вказати свій EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта).

Якщо заявка була оформлена правильно, після її опрацювання протягом 3–5 робочих днів клієнт отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від ГК «Нафтогаз України».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]