Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Книгу про голодомор на Миргородщині презентували полтавцям
2019-10-27

Презентація книги миргородця Олександра Джуня "Чорні роки Миргородщини" відбулася у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П. Котляревського.  Видання розповідає про страшні події голодомору 32-33-го років в Україні та його наслідки. Завдяки багаторічній дослідницькій роботі, нашому земляку вдалося зібрати і зберегти унікальні свідчення очевидців цього жахливого геноциду.

Книга містить цілий ряд фактів та спогадів, які раніше замовчувались, зокрема, про дитячий притулок для дітей “куркулів”, “ворогів народу” та сиріт, який, по суті, був дитячим концентраційним табором, адже діти там перебували в жахливих умовах.

Олександр Джунь є засновником і співробітником Миргородського музею трагедії голодомору 1932-1933 років. Не будучи безпосереднім свідком подій 32-33-го років (адже народився у 1947 році), Олександр Джунь не залишився осторонь трагедії власного народу. Пошук історичної правди став сенсом його життя.

Автор не зміг взяти участь у презентації. Про книгу розповіла представниця Полтавської міської громадської екологічної організації «Мама – 86 – Полтава» Ольга Откидач. Присутні переглянули відеоматеріали про трагедію. Примірник книги подаровано бібліотеці.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]