Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Кліматичне планування у громадах
2018-07-25

На державному рівні важливість кліматичних питань для України показує Стратегія низьковуглецевого розвитку України до 2050 року, котра затверджена Кабінетом Міністрів 18 липня. 24 липня в офісі Фонду ім. Гайнріха Бьолля відбулася зустріч організацій та міст, що працюють над розробкою власних кліматичних планів. Від Миргорода в зустрічі взяла участь головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Анна Саєнко.

Учасники зустрічі зійшлися на думці, що для розробки дієвих кліматичних документів локального рівня потрібні ефективні та зрозумілі рекомендації. Українська кліматична мережа разом із Фондом Гайнріха Бьолля планує залучити експертів та спільно із найактивнішими містами розробити методичні рекомендації з підготовки стратегічних документів у сфері адаптації та запобігання змін клімату.

Також на зустрічі обговорили ідеї та цілі кампанії "Кліматичне лідерство громад", що має на меті привернути увагу громад до проблем змін клімату, надати розуміння, як та чому необхідно їм запобігати та як адаптуватися до наслідків тих змін, що вже відбуваються. Адже якщо у громаді відсутня стратегія з адаптації до змін клімату, то вона не зможе запобігти тим негативним наслідкам, що йдуть за цими змінами, а може лише намагатися такі наслідки ліквідувати. Водночас, якщо є дієва стратегія адаптації до змін клімату, де описано, які зміни відбуваються на конкретній території, то громада може ефективно запобігати появі негативних наслідків та адоптуватися до кліматичних процесів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]