Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Кавунова велопаті для леді в червоному вже цієї неділі!
2019-08-16

18 серпня миргородських панянок запрошують на кавунову велопаті. Що для цього потрібно: одягти червоне вбрання та прибути о 17.00 на центральну площу. Організатори (відділ муніципальних ініціатив інвестицій та енергоменеджменту міської ради) обіцяють багато цікавого та креативного: велопроїзд, майстер по  виготовленню екосукні, призи, фотосесія, смаколики.

Навіщо проводяться такі події? Окрім веселощів, організатори хочуть привернути увагу до безпеки на дорогах, до взаємоповаги на дорозі та дотримання правил дорожнього руху всіх учасників. Пропаганда  екологічно дружнього транспортного засобу, актуального не лише в нашому курортному місті, а й по всій Україні. Чому саме дівчачий велопарад? Щоб довести і самим дівчатам, що містом можна рухатися на велосипеді не лише в спортивному, а й в гарній сукні і на підборах. І щоб місцеві водії звиклися з думкою, що в нашому місті багато жінок-велосипедисток і з кожним роком ставатиме все більше. І що не можна притискати велосипедиста до бордюрів. Щоб привернути увагу тих, хто приймає рішення щодо необхідності фінансування розбудови безпечної велоінфраструктури. До зустрічі на велопаті 18 серпня, - йдеться у повідомленні у соціальних мережах.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]