Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Кава з підприємцями»: нова традиція спілкування між бізнесом і владою
2021-09-03

У Центрі підтримки та розвитку бізнесу   відбулася зустріч заступника міського голови Наталії Молочко з миргородськими підприємцями. За чашкою кави у неформальній атмосфері  напередодні професійного свята Дня підприємця присутні обговорили нагальні питання місцевого бізнесу, а також шляхи налагодження ефективної співпраці між владою та підприємцями Миргородської громади.

Наталія Володимирівна привітала підприємців зі святом та висловила сподівання на подальшу конструктивну, плідну співпрацю влади і бізнесу. А також розповіла про ті напрямки, які діють і розробляються владою для активізації та підтримки бізнесу. Навела приклади такого партнерства та акцентувала увагу на реалізованих проєктах підприємців у співпраці з міжнародними організаціями. Вона запросила учасників цієї зустрічі активно долучатися до місцевих ініціатив та пропонувати бачення подальшого економічного розвитку громади.

Миргородською міською радою на сьогодні розробляються основні напрямки співпраці щодо розвитку та підтримки малого бізнесу громади. За результатами напрацювань будуть внесені зміни у Комплексну програму розвитку малого підприємництва Миргородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки. Для цього на вебсайті Миргородської міської ради розміщено опитування з метою  подальшого узагальнення пропозицій підприємців для  оновлення програми підтримки бізнесу. А ще створено розділ для інформування підприємців з актуальних питань.

Під час невимушеної розмови учасники розповіли про свою діяльність, відкрито поділилися основними проблемами, з якими зіштовхнулися останнім часом через епідеміологічну ситуацію.

Наступна подія для підприємців, де їх вислухають і почують - це Форум 16-17 вересня 2021 року за проєктом "Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії". Зареєструватися на форум можна за посиланням https://cutt.ly/DWnlaGg.

Проєкт виконується в рамках Програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]