Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Катання на лижах – спорт для всіх
2019-01-28

          Усім відомий вислів, що рух — це життя. І ми повинні постійно перебувати в тонусі, щоб почуватися здоровими та жити довго і щасливо. Адже здоров'я — це основа нашої повноцінної життєдіяльності. Не завжди ми приділяємо достатньо уваги цьому, засиджуючись в офісах на роботі, в школі чи інституті, тим самим сковуючи свій організм, що призводить до передчасного старіння. І потім самі ж дивуємось, чому вже у ранньому віці виникають болі у суглобах, чому важко ходити чи болить спина?   

                                                                                                                                                  

З метою підвищення рівня рухової активності населення міста засобами фізичної культури і спорту Миргородський міський Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організовує катання на лижах для різних вікових груп в рамках Всеукраїнських спортивно-оздоровчих заходів «Спортивна зима 2019», що проводяться на стадіоні «Старт».

Минулої суботи активну участь в заході взяли учні та педагоги НВК «Гелікон», працівники ММЦФЗН «Спорт для всіх», відділу молоді і спорту. Досвідом в даному виді спорту поділилася ветеран Миргородського спорту Дойнікова А.Й. Своїм особистим прикладом вона показала, що заняття лижними видами спорту не має вікових обмежень та позитивно впливає на рухову активність людини.

Організатори висловлюють вдячність директору Миргородської спеціальної школи-інтернату I-III ступенів Похну Є.Є. за надання в тимчасове користування лижного інвентарю, без чого проведення даних заходів було б неможливим та завідувачу стадіону «Старт» Маклаку Ю.П. за створення комфортних умов для учасників заходу.

Бажаючим активно використовувати свій вільний час шляхом катаннях на лижах прохання звертатися за контактними телефонами 5 – 48 – 86, 0930683901.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]