Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Юні кобзарі України
2018-03-29

У місті над Десною на древній Чернігово–Сіверській землі відбувся VІ Всеукраїнський відкритий огляд-конкурс юних бандуристів «Кобзарська юнь України», що проходив на базі музичної школи № 1 ім. С.В. Вільконського. Представником від Миргородської дитячої музичної школи ім. А.П.Коломійця був учень 3 класу Скрипник Антон (викладач Явтушенко Н.В., концертмейстер Кириченко М.Б.), який достойно виступив і отримав диплом ІІІ ступеня. Вітаємо бандуриста з перемогою і бажаємо подальших творчих здобутків.

Цей конкурс в Україні єдиний для хлопців-бандуристів. Тож творчі програми були представлені юнаками з Рівненьської, Волинської, Полтавської, Київської, Сумської та Чернігівської областей.

У конкурсних прослуховуваннях брали участь окремі виконавці – учні початкових спеціалізованих музичних навчальних закладів, середніх спеціалізованих музичних шкіл, кобзарських шкіл і студій, студенти І-ІІ курсів музичних училищ та ансамблі бандуристів.

Учні музичних шкіл з великою увагою слухали програми студентів та їх виконання класичної і сучасної музики на бандурі. Цікаво також було почути Чернігівський зразковий ансамбль бандуристів «Соколики», який складається з хлопців і налічує близько 45 учнів.

Членами журі конкурсу були провідні майстри мистецтва України:

- голова правління Національної спілки кобзарів України, професор, народний артист України Єсипок В.М.;

- доцент Львівської Національної музичної академії ім. М.В.Лисенка, декан оркестрового факультету, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, Заслужений артист України Лазуревич Т.М.;

- заступник директора з методичної роботи та міжнародних перспектив Львівської середньої спеціалізованої музичної школи ім. С.А. Крушельницької, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, Заслужений артист України Созанський О.О.;

- викладач-методист Чергінівського музичного коледжу ім. Л.М.Ревуцького, Заслужена артистка України Борщ Р.М.;

- викладач-методист Волинського коледжу культури і мистецтв ім. І.Ф.Стровінського, Заслужений працівник культури України Петрик Т.П.

 

Ю.А. Величко,

завідувач відділу народних інструментів

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]