Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Європейський тиждень сталої енергії
2018-06-04

Миргородський міський голова Сергій Соломаха бере участь у Європейському тижні сталої енергії, що проходить 3-4 червня в м. Чернівці. Протягом двох днів там відбуваються заходи, спрямовані на формування ідеї ефективного використання енергоресурсів та формування екологічно-дружньої поведінки серед локальних громад та людей, що можуть впливати на енергетичну політику громади: міських та селищних голів, депутатів, очільників державних інституцій.

3 червня Представництво Європейського Союзу в Україні та Чернівецька міська рада відкрили Європейський тиждень сталої енергії, який Україна проводить вже 8 раз поспіль. В межах заходу 14 міст приєдналися до ініціативи Європейського Союзу «Угода мерів» та 6 міст отримали гранти на реалізацію енергоефективних проектів за окремою програмою «Угода мерів – Демонстраційні проекти».

Європейський тиждень сталої енергії відкрили голова Групи підтримки України Європейської комісії Пітер Вагнер та мер Чернівців Олексій Каспрук.

«Європейський тиждень сталої енергії відзначається по всій Європі, щоб привернути увагу до необхідності економії енергії на місцевому рівні. Це особливо важливо в Україні, оскільки дозволить підвищити енергетичну безпеку держави за рахунок зменшення споживання газу. Крім того, проекти з енергоефективності стимулюють місцеву економіку та створюють нові робочі місця», − наголосив Пітер Вагнер на важливості заходу.

Однією з ключових подій заходу стало підписання Угоди мерів з 14 українськими містами і громадами з 5 областей. Після церемонії підписання представники ЄС офіційно оголосили старт програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» в 6 українських містах і громадах - підписантах Угоди мерів: Чернівцях, Дубно Рівненської області, Гнівані Вінницької області, Миргороді Полтавської області, Сумах і Українці Київської області. Програма надає гроші на реалізацію енергоефективних проектів. У Миргороді за Програмою Європейського Союзу "Угода Мерів - Демонстраційні Проекти 2" буде проведено модернізацію котельні по вул. Прорізній 4-А та модернізовано ДНЗ №10. Проект Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)" триватиме протягом 2018-2020 років та коштуватиме 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]