Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання виконавчого комітету
2017-02-28

 28 лютого відбулося засідання виконавчого комітету.  Одним із питань порядку денного, було заслухано хід виконання Концептуальної програми розвитку міського пасажирського транспорту м. Миргорода на 2011 – 2016 роки. За інформацією начальника відділу економічного прогнозування і туризму Оксани Голуб, у місті перевезення пасажирів здійснюється двома юридичними особами ТОВ "Мир – Авто" та ПП "ЛЮГ" і семи фізичними особами на 22 міських автобусних маршрутах, на яких працює 36 одиниць транспортних засобів (марки Богдан, Рута, Еталон, Дельфін.)

На всі діючі міські маршрути розроблені паспорти, які погоджені з Миргородським відділом поліції Головного управлінням національної поліції в Полтавській області та затверджені організатором перевезень - виконавчим комітетом міської ради.

Кількість пасажирського транспорту та існуюча маршрутна мережа в цілому задовольняють потреби населення міста в перевезеннях.

Постійно здійснюється контроль за дотриманням схем та графіків руху маршрутних транспортних засобів для перевірки умов виконання договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Миргород.

Крім того, відділом економічного прогнозування  та туризму проводиться постійна робота з перевізниками по неухильному дотриманню договірних умов та Законів України в частині надання послуг автомобільним пасажирським транспортом, а саме, ввічливе  та тактовне відношення до пасажирів  особливо до ветеранів війни, людей похилого віку.

Аналізуючи поточні звернення, можна сказати, що основними проблемними питаннями в протягом 2011 – 2016 років є перевезення пасажирів пільгових категорій, дотримання графіків та схем руху.

З метою забезпечення зручності міських перевезень, центральні зупинки міста, такі як:  "Центр", "Пошта", "Україна" та зупинки по вул. Гурамішвілі, у прямому та зворотному напрямках, обладнані графіками руху. Роботу по забезпеченню міських зупинок графіками руху заплановано продовжити після завершення реконструкції мосту через річку Хорол.

Також, інформативну функцію стосовно роботи міського пасажирського транспорту виконує офіційний сайт міста. На сьогоднішній день проводиться робота по розробці нової програми розвитку міського пасажирського транспорту м. Миргорода на 2017 – 2021 роки, в якій заплановано  врахування всіх пропозиції по усуненню недоліків в роботі транспортних пасажирських перевезень, що находили протягом реалізації звітної програми.

На засіданні виконавчого широко обговорили "транспортне" питання та запропонували  шляхи  поліпшення роботи міського транспорту в цілому та пільгового перевезення, зокрема.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]